Érdekes világMisztikum

A 7 legfontosabb kérdés a Nibiruval kapcsolatban: Tényleg közeleg a Földi élet sorsát megpecsételő óriásbolygó?

A sumerok előre látták, hogy a Naprendszer peremén ólálkodik egy égi istenek által lakott bolygó, melyről a Földi élet is származhat.

A NASA egyre több bizonyítékkal rendelkezik a titokzatos planétáról.

7 kérdés és válasz, mely közelebb vihet minket a Nibiru-kód megfejtéséhez.

Hirdetés

Honnan tudták előre a sumerok?

A legérdekesbeb kérdés az, hogy mi ez a nibiru és honann tudta előre megjósolni egy több ezer évvel ezelőtti tudással rendelkező kultúra, mint a sumerok?

Sokak szerint a sumerok ősi idgene fajoktól származó kozmológiai tudás birtokában voltak, vagy magáról a nbiiruról szármzó Anunnaki istenek figyelmeztették a bolygó lakosságát a sumer birodalom próféciáin keresztül.

Miért nem fedezték eddig fel?

A Nibiru egy olyan óriársbolygó, mely több mint 3 ezer éves keirngési ciklussal rendelkezik, így 3-4 ezer évenként kerüli meg a Napot.

Az elmúlt pár ezer évben tehát könnyen lehet, hgy távo volt, vagy egyszerűen pont a Napunk “takarásában” van.

A Földtörténet tömeges kihalásai és a Nibiru összefüggései

Sokan nem tudják, de léteztek különféle tanulmányok arra vonatkozóan, hogy a Földön végbement tömeges kihalásokat elemezzék és összevessék a Nibiru lehetséges pályaciklusával.

A kutatók megdöbbenve tapasztalták, hogy a bolygónk végbement nagyobb kihalási hullámok közül szinte az összes egybeesik a halálbolygó Nap körüli keringési ciklusával.

Az elméletek szerint ilyenkor került mindig Földközelbe, vagy a külső Naprendszerből aszteroidákat “lökött” a Föld felé, melyek hatalmas pusztításokat okoztak.

Nibiru: az istenek otthona

A Nibiru valójában az Anunnaki faj otthona lehetett: erre több ősi sumer agyagtábla is utal.

Az Anunnaki szó jelentése kb. “fentről a mennyből”, amit a sumer eredetmitológiák 30 évnyi tanulmányozása után fogalmazott meg számos kutató, mint Zecharia Sitchin is.

Hirdetés

Ők a főistenek, akik repülőgépekkel ereszkedtek le a Földre.

Mikor találkozhatunk vele újra a jövőben?

Nyugodtan mondhatjuk, hogy nem tudjuk. Legalábbis akik tudják nem mondják.

Sokak szerint a kormányzat és a NASA már rég tudnak róla, és már figyelik is egy ideje a Nibirut, mely a Föld felé közeledik.

A földi emberek számításai inkább találgatások, bár vannak logikus számítások is.

Néhányan földrajzi eseményekhez kötik a korábbi találkozásokat és ebből számolják ki csillagászati és matematikai módszerekkel, mint a korábbi tömeges kihalásokat.

Sokan 2012-re jósolták, ez azonban nem következett be. Mások szerint soha nem fogunk ütközni vele, de tömeges kihalási hullámot újra előidézhet a fent leírt módon, ha ismét átszeli a Naprendszert, és a “közelben jár”.

A világ elitje már készül a Nibiru kataklizmára?

Erről semmilyen bizonyíték nem látott napvilágot, ugyanakkor egyre több olyan meg nem erősített szóbeszéd tartja lázban a közvéleményt, melyek arról számolnak be, hogy a Nibiru vészesen közeleg és erről a világ gazdag és befolyásos rétege már tud.

Ezért pedig titokban már hatalmas óvóhelyeknek és minden kibíró bárkákat építenek, melyet túlélnék az esetleges ütközést, vagy a mellettünk való elhaladását.

Noha ezeket érdemes a helyén kezelni, sokan hisznek benne, hiszen letagadhatatlan a különféle egykori óvóhelyek körül megnőtt aktivitás és építkezés, katonai jelenlét.

Valóban megpecsételné az emberiség sorsát?

A legtöbben úgy vélik, hogy a Nibiru közvetlenül ütközhet a Földdel, bár csekély a valószínűsége. Ha így lenne, abban feltehetően mindkét bolygó megsemmisülne: a Föld és a Nibiru maga is.

Ebben az esetben a teljes földi élővilág és így az emberiség is megsemmisülne.

Egy másik lehetséges elképzelés szerint ismét “csak” a közelben halad el, de már ez is brutális földrengéseket, vulkánkitöréseket, a klíma felborulását hozná magával, valamint felcserélné a Föld mágneses mezejét, aszteroidákat küldene felénk.

Ez esetben az emberiség ugyan nem pusztulna el, de jelentős károkat szenvednénk, több milliárd ember halálával.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!