CímlapsztorikEgészségünkTudomány

A betegségek 90%-a nem is létezne: a gyógyszeripar az emberiség elleni legnagyobb bűnt követte el

Tényleg igaz lehet, hogy szándékosan tartottak és tartanak ma is vissza olyan módszereket, gyógymódokat és tudást, amivel ma alig lenne létező betegség a Földön…?

Dr. Lenkei és más neves orvosok és tudósok tálaltak ki.

Dr. Lenkei Gábor alapvetően annak szentelte már korábban is az életét, hogy leleplezze azt, ami mindenki számára nyilvánvaló kellene hogy legyen.

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a big pharma uralma az emberi egészség felett.

Valójában nem egészségtudatos, hanem betegségtudattal rendelkező embereket, generációkat “nevelnek”, már az iskolapadtól kezdve.

Ezért van annyi betegség a Földön, és azért, mert a betegségek nélküli világhoz szükséges tudást szándékosan elzárták a világ elől.

Hogy miért?

Mint más esetben, itt is a pénz a megoldás…

Dr. Lenkei Gábor szerint a múlt század elején és az elmúlt száz évben a tudósok komoly felfedezésekre jutottak, amelyek lehetővé tették volna, és most is lehetővé tennék a ma ismert betegségek túlnyomó többségének a megelőzését, az egészség közel 100%-os megóvását.

A felfedezések lehetővé tették volna, hogy a ma ismert betegségek 5-10%-át lássuk csak.

A betegségek 90-95%-a eltűnhetett volna. Lenkei Gábor szerint ez azért nem történhetett meg, mert gátlástalan bűnözők léptek be a képbe és átvették a hatalmat az orvosképzés fölött, a tudományos kutatások finanszírozása fölött (innentől ők szabták meg, hogy mit lehet kutatni és mit nem), és átvették az irányítást a nemzeti egészségügyi rendszerek fölött is.

Ennek a rétegnek pedig a legismertebb képviselője John D. Rockefeller, multimilliárdos kommunista, akinek hírhedt jelszava, hogy a verseny bűn.

Hirdetés

Rockefeller ezt érvényesítette az egészségügyre, mint a betegségipar fő alapítója.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!