CímlapsztorikÉrdekes világTudomány

“Világvége” mozgalmat terjeszthet el az EU elitje: Titkos tervet valósítanak meg a kontinensen?

Egy métely szabadult rá a kontinensre. Óriási szektává alakíthatják a kontinens lakosságát, aki pedig nem áll be a sorba, azt kiközösítik: nem jár majd támogatás, sem EU-s jogok…?!

Egy olyan Európa van kibontakozóban, mely nem fogja többé megtűrni az ellenállást, mint amilyet a nemzetállamok csinálnak?

Egyre inkább érződik, hogy Brüsszelből bizonyos centrális erők szervezkednek.

Hirdetés

A Kalergi-terv ideológiáját alapul vevő világvége vallást fognak elterjeszteni.

Egy hatalmas szektát hoznak létre a kontinens lakosságából, majd “keveredésre” kényszerítik őket az ide beáramló embertömeggel.

Ha ez nem tetszik nekik, egyszerűen kipaterolják majd a hatalmi körből…

Azaz aki nem tartja majd a sort, az a gyanú szerint nem kap majd sem EU-s támogatást, sem EU-s jogokat.

Egy világvége vallás van kiépülőben és tejredőben.

Nyilvánvaló, hogy létezik klímaváltozás, ez tagadhatatlan.

Azt mindenki érzékeli, hogy egyre több az időjárási szélsőség és a halálos áldozatokkal járó hőhullámok is gyakoriak lesznek.

A probléma felfújásának oka pedig egy titkos célt szolgál:

Óriási fenyegetéseket mutatnak fel a kontinens lakói számára, melyre azt fogják állítani, hogy ők, csakis ők jelenthetik a megoldást.

Hirdetés

Ez pedig az Új Világrend megszületését is eredményezheti, amire egyelőre most majd az Európai Egyesült Államok nevet aggatják rá.

Azt fogják elhitetni az emberekkel, hogy csak egy egységes kontinentális föderáció keretében léphetünk fel az amerikai multik és a klímaváltozás ellen.

Holott Európa már rég a multik farzsebében van…

A merkeli tervet már nem Merkel hajtja végre, hanem az ő bábjai, és az EU korábbi elitjének dróton rángatott Marionett-bábui…

Ezek azok a bizonyos bábok, akik bele fogják elvezetni a kontinenst ebbe az egységesített állapotba, közben mindenkit kizárva belőle, aki ellenáll, vagy nem ért egyet a szuverenitás feladásával, a nemzetállami jogok megnyirbálásával.

Magyarországnak pedig a jövőre nézve döntenie kell, hogy megpróbál küzdeni és belülről megváltoztatni az EU-t, észhez téríteni a Nyugat-Európai nemzetek népeit, vagy pedig kiválik.

Felelősségünk van, és érdemes küzdenünk az EU egyben maradásáért, de ehhez szövetségeseket kell keresnünk.

Egyesülnie kell azoknak a hangoknak, akik nincsenek azzal megelégedve, hogy az EU jelenleg nem más, mint multikulturális olvasztótégely, európai őscivilizációk “temetője”, és a multik szétrabolt piaca…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.