CímlapsztorikÉrdekes világ

A Bibliai Végítélet valósul meg: betegségek, áradás, háború emészthet fel mindent, jön a második eljövetel?

Az apokalipszis a küszöbön van – állítják. Tényleg nyakunkon vannak az ismert világ “végórái”?

A vallásos csoportok hívei szerint az emberi civilizáció ténylegesen nagyon közel van ahhoz az eseményhez, amit úgy hívnak, hogy végidők.

Az “aratás” közeleg, elválik a búza az ocsútól.

Hirdetés

Azaz az emberiség jelentős része, nem csak az élők, de még a holtak sorsa felől is szent döntés születik.

A Bibliában a Jelenések könyve beszél részletesen arról, hogy mi vár majd a világunkra.

Forróság, aszályok, máshol pedig hirtelen áradások és egyéb természeti katasztrófák pusztítanak majd.

Mindemellett lángba borulnak a kontinensek, sokan háborúról beszélnek, emellett ragály, járványok fognak tombolni a bolygón.

Manapság egyre több Biblia szakértő állítja, hogy hamarosan eljön a Második eljövetel, azaz Krisztus visszatérése a Földi világba még a mi életünkben be fog következni.

A világon mindenfelé dúló, szép lassan egymásba folyó háborúk, a Vatikán lassú hanyatlása mind jól érezhetően mutatja az Antikrisztus korának eljövetelét.

Még a Ferenc pápával l kapcsolatos közel 900 éves prófécia valóságtartalma is felvetődik: ez ugyanis azt mondja, hogy Ferenc pápa lehet az utolsó a pápák sorában akik vezetik az egyházat a végidők eljöveteléig.

Utána már csak egy Petrus Romanusnak nevezett pápa fog uralkodni, ami sokak szerint Erdő Péterre utalhat.

Háború, gazdsaági válság, járványok.

Hirdetés

Sorolhatnánk tovább napjaink árnyait.

A Biblia felől nézve ez már a végítélet: az apokalipszis négy lovasa közül az első, a fehér lovú pestis, a „Járvány” vágtatott most szerte és lövöldözte szét mérgező nyilait.

A háború is megérkezett, nyomában a nyomorral és éhezéssel, a válság pedig szintén hamarosan beborítja a világot a fojtogató légkörrel, ami a emberek egzisztenciáját veszi el.

A bibliai írások alapján a keresztények viszont azt is tudják, hogy aki a fenevad bélyegét felveszi, “iszik Isten haragjából”, tehát a legkülönbek ellen fognak állni.

Ennek egyenesúti következménye, hogy először kirekesztődnek a társadalomból, majd mint potenciális veszély a társadalom életére, mint egy “rosszindulatú daganat” eltávolítandóak lesznek. Így egy újabb prófécia teljesülhet be, amikor “ezeket a lázadó keresztényeket” üldözni kell majd és megsemmisíteni.

Őrültségnek tűnik?

A világban sokkal kevesebbért is üldöznek közösségeket és gyilkolnak meg embereket a hitük miatt.

Nem lesz nehéz meggyőzni a többséget arra hivatkozva, hogy “a te, a te szeretteid és a te gyerekeid életéről van szó”, tehát inkább az ellenállók vesszenek.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.