Misztikum

A bolygó leggazdagabbjai nem véletlenül váltak meg a részvényeiktől és vezetői pozíciójuktól

Ez a deal része volt… Így kaphattak helyet azon a modernkori Noé bárkáján, mely túlélést biztosít számukra a káoszban…

Ez egy elgondolkodtató írás lesz, mely olyan dolgokat, összefüggéseket tár eléd, ami után talán majd más szemmel fogod nézni a jelenkor folyamatait.

Mint ahogyan arról már a Titkokszigete.hu is beszámolt, egyfajta exodus söpört végig a vállalati vezérek között 2019 második felétől kezdődően, különösen 2019 őszén és legvégén, de még 2020 januárjában is sorra váltak meg a világ kőgazdag vezetői a részvényeiktől és a pozíciójuktól.

Hirdetés

Ez aligha törhetetlent véletlenül és nem is lehet mindenkinek az indítékát személyes háttérrel magyarázni.

Valójában egy áldozatvállalásról van szó, vagyis így mentenék a bőrüket: így váltottak jegyek egy Noé bárkája projektbe, mely a világelit túlélését biztosítja – állítják egyes konteók.

De miről is van szó?

Az NBC New lehozta még 2019 novemberében, hogy a világ nagyvállalatainak vezérigazgatói rekordszámban mondanak le posztjaikról. Egyúttal sokan közülük a részvényeiket is eladták.

Összesen 1332 ilyen befolyásos, kőgazdag emberről van szó.

Az év végére minden idők rekordszámú 1480 vezérigazgatója hagyta el tisztségét. De a legtöbb embernek úgy tűnt, hogy a jó idők kitartanak még 2019 végén is.

Persze mi van, ha mindez csak véletlen…?

Ilyen volt többek között Larry Page, a Google atyja lényegében, vagy Ian Cook, a Colgate és a Palmolive cégek vezérigazgatója is.

Ez a deal része volt… Így kaphattak helyet azon a modernkori Noé bárkáján, mely túlélést biztosít számukra a káoszban…

Hirdetés

Hisz mint ismeretes, a világ számos pontján léteznek földfelszín alá épített óvóhelyek, ahol az emberiség egy kiválasztott rétege akár éveket is kihúzna, míg a felszínen minden elpusztul.

A Pentagon egyes jelentései szerint Amerika-szerte de más kontinenseken is nagy a hadi-aktivitás – azaz sok a katona – egyes létesítmények körül.

Létezik egy vészforgatókönyv arra az esetre, ha az emberiséget globális kataklizma fenygeetné.

A protokoll szerint épp mint a 2012 című filmben, a világ kiválasztott elitje azonnali elszállítást kérhet , 24 órán belül a fontos és pénzes emberek – akik megvették a “túlélés” jegyét – már az óvóhelyeken lennének.

Persze erre egyelőre semmi konkrét bizonyíték, de ez egy logikus protokoll és biztosak lehetünk benne, hogyha elég nagy lesz a baj, akkor a világ kulcsfigurái hirtelen fognak eltűnni a közvélemény és a média elől.

Ezért tehát amíg látjuk a politikusokat, elnököket és sztárokat, vállalati vezéreket időnként nyilatkozgatni, addig nincs gond.

Ha viszont majd hirtelen válnak kámforrá, akkor biztoska lehetünk abban, hogy az összeomlás 24 órán belül bekövetkezik, és ők ezt már a kényelmes kis VIP helyeikről nézik végig, az első sorból…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.