CímlapsztorikMisztikum

A “Fekete nemesség” ujja Magyarországra is elér? Ők irányítják a világot, döntenek be országokat

A Háromszázak tanácsa ma World Government Founders for the NWO néven fut, de céljai és módszerei nem változtak.

Szerinte továbbra is azt akarják, amit akkor régen a velencei Fekete Nemesség: minden állam és vallás felbomlását, és saját kizárólagos uralmukat a világ felett.

Ez bizonyára ismerősen hangzik azok számára, akik hallottak már a bajor illuminátus-rend vagy a szabadkőművesek motivációiról.

Hirdetés

Sokak szerint ezek mind összekapcsolódnak, csak mindig máshogy nevezik őket, de valójában egy szervezetet takarnak, amely a középkor óta hol finomabb, hol drasztikusabb eszközökkel irányítja a világgazdaságot és a világpolitikát.

A hajmeresztő történetek és az itt-ott előbukkanó dokumentumok pedig mind csak az altatásunkat szolgálják, bizonyos szempontból pont úgy szórakoztatva minket, mint régen a velencei nemesség.

Ezen elméletek alapján a Fekete Nemesség mai utódja a Bilderberg-csoport, amely minden évben különböző tagokkal ülésezik.

Az összeesküvés-elméleteket persze tanácsos erős fenntartásokkal kezelni, az viszont tény, hogy a Bilderberg-ülésekre csak meghívással lehet bekerülni, és a részvevők évről évre változnak.

Általában üzletemberek, politikusok, uralkodócsaládok tagjai szoktak részt venni rajtuk.

Minden évben publikálják a résztvevők listáját, ahogy a megvitatásra javasolt témaköröket is, ezen kívül azonban semmi pontosat nem lehet tudni arról, mi hangzik el ott.

De még a valóságtól legmesszebbre elrugaszkodott összeesküvés-elméletet is izgalmassá teszi a gondolat, hogy mi van, ha mégis igaz?

Ezzel kapcsolatban azonban csak azt mondhatjuk, ha a világot uraló titkos körök elég ügyesek, akkor úgysem tudjuk meg róluk az igazságot.

Régóta hírlik, hogy Magyarországon is lehetnek ragjaik, sőt, lehetséges jelenlétüket bizonyító erejű tényekről és dokumentumokról, tagokról mi is írtunk már korábban.

Hirdetés

Magyarországon 1950-ben és előtte, 1920-ban is betiltották a szabadkőművességet, és összeszedték az irataikat.

Ebből rengeteg minden derült ki, többek között az, hogy régóta áskálódtak már a nemzetiesség ellen, és azt próbálták elérni, hogy a magyar társadalom a végletekig széttöredezzen, megosztottá váljon.

A szabadkőművesség, vagy a fekete nemesség ujja tehát Magyarország torkán tartotta magát, mondhatni fojtogatta a magyarokat.

Persze erről eleink és a magyar uralkodók, a kormány tagjai mit sem tudtak, hiszen téglaként épültek be, észrevétlenek voltak.

Félelmetes belegondolni, mekkora nemzetbiztonsági kockázatot jelenthettek…

A nemzet ellenes cselekedeteik nem annyira nyíltan, inkább szintén a színfalak mögött zajlanak.

Raffay Ernő szerint maga Trianon is egy ilyen cselekedet lehetett, melyet már 1917 nyarán egy szűk, főleg szabadkőműves kötődésű személyekből álló asztaltársaság “eldöntött”…

Csernik Gréta írása nyomán

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.