CímlapsztorikÉrdekes világ

A Föld már 29 földönkívüli üzenetet kapott: hadüzenet az űrből, interplanetáris fegyverek a Holdon?

Az emberiség valójában már rég hidegháborúban áll?

Léteznek olyan pletykák és szóbeszédek, tehát meg nem erősített információk, amiket a “suttogók” terjesztenek az amerikai kormányról és arról, hogy a Föld egy ideje már hadban áll egy másik, idegen civilizációval szemben.

Háború még nem robbant ki, de hűvös, hidegháborús viszonyok vannak, miközben szövetséges fajokkal együtt védik a bolygónkat.

Hirdetés

Fenyegető üzenetek a kozmoszból

A civilizációnk ugyanis évtizedekkel ezelőtt már több olyan rádiójelet kaphatott – állítják – amelyben idegenektől érkező fenyegetést azonosítottak.

Egyfajta hadüzenet volt összesen pedig 29 olyan jel érkezett a kozmoszból, melyek mind értelmes és a Földet akaró lényektől származtak.

Megfejtették de nem hozták nyilvánosságra?

Az elmélet szerint a Pentagon évtizedek óta tud róla és ha meg is fejtették ezeket az üzeneteket, amiket végül fenyegetésnek minősítettek.

Az üzenetek végső tartalmát soha nem hozták nyilvánosságra – mert ahogyan az elmélet állítja, az világméretű pánikot okozott volna.

Megindult a fegyverkezés a Holdon

Helyette az ameirkai kormány a NASA-val karöltve és néhány szövetséges, Roswell óta a kormánnyal kapcsolatban álló földönkívüli fajjal együtt bázist és védelmi egységet hozott létre a Holdon.

Gőzerővel elkezdték már az 1980-as évek végétől kezdve a fegyverkezést.

A Hold sötét oldala tele van interplanetáris fegyverekkel arra az esetre, ha a Földet megtámadnák – állítják ezek a meg nem erősített bennfentesnek mondott források.

A Föld egy interplanetáris állomás: több tucat földönkívüli él a bolygón egyes jelentések szerint, ezek szintén nincsenek megerősítve.

Az USA és más kormányok katonai szervei egy galaktikus szövetségben dolgoznak együtt más fajokkal.

Hirdetés

A bolygónk valójában egy hatalmas állomás és civilizációs csomópont.

Emery Smith és Corey Goode azt állítják, hogy olyan magas besorolású földönkívüli programokban dolgoztak, amelyeket az Egyesült Államok és más katonai erők irányítanak, amelyek transznacionális vállalatok felügyelete alatt állnak.

Azt mondja, hogy azon kívül, hogy találkozott ilyen földönkívüliekkel a különböző vállalatok által az Egyesült Államok katonai létesítményeiben működtetett titkos projektekben, nemrégiben arról is tudomást szerzett, hogy akár 100 ezren is élhetnek a bolygón.

“Felvittek a Holdra” – szolgálatot teljesítettek a Föld védelmében

A Holdon olyan kolónia van létrejövőben, mely független a Földön találhatótól.

Erről beszélhetett egyébként John Lear, volt CIA alkalmazott is, legalábbis a története egybevág a fentiekkel.

Akárcsak Niara Isley története és tanúvallomása, aki azt állítja, felvitték őt a Holdra évekre szolgálatot teljesíteni.

A Föld egy semleges tranzitzóna

A Föld egy semleges tranzitzóna, amit elrejtettek a háború elől, hermetikusan elzárt rendszerré vált, ahol a velünk szövetséges fajok állomásoznak, és kooperálnak, azaz együttműködnek az amerikai kormányzattal.

Ez már nagyon szürreálisan hangzik, de korábban egy NASA űrhajós mondta, hogy nem kizárt, hogy az idegenek már rég itt vannak,d e egy árnyékdimenzióban, egy rejtett ökoszisztémában vannak jelen, ami a mi civilizációnk számára nem érzékelhető.

A Pentagon már évtiuzedek óta tudhat a földönkívüliek létezéséről.

Azonban egyt titkos, az emberek és az idegenek között ötött paktum biztosítja azt, hogy a titok ne szivároghasson ki.

Ez majd a végső felfedéskor történik meg, amikor az emberiség elég érett lesz ahhoz, hogy befogadja az idegen létezésének tényét, és azt, hogy egy elkerülhetetlen űrháború részese lesz a Föld, akár akarjuk, akár nem.

A tudóscsoport elmélete hatalmas port kavart, és természetesen sokan inkább egy jó sci-finek tartják, sem mint tudományos elméletnek, mindenesetre nagyon érdekes, mivel teljes mértékben kizárni ezt a hipotézist sem lehet.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.