Misztikum

A Föld őrzői: segítünk túljutni az emberiség kritikus időszakon, de nem oldhatjuk meg helyettük a problémákat

Földönkívüli üzenet az emberiségnek: avagy “hogyan áll az emberiség szénája”, és valóban korszakváltás előtt állunk, vagy mi is belehullunk abba a civilizációs szakadékba, mint az előző emberi civilizációk…?

A Földet régóta figyelik az idegenek és többször is megpróbáltak kapcsolatba lépni a különböző történelmi korok és időszakok kormányaival.

Felfedni egyelőre nem akarják magukat: szerintük ennek akkor jöhet el az ideje, ha az emberiségnek sikerül egy magasabb szellemi és tudati állapotra kerülnie.

Hirdetés

Ez még évek, évtizedek kérdése: ki kell lépnünk abból a pusztítási és önpusztítási spirálból, melybe vagyunk.

A földönkívüliek a kezdetek óta “terelgetik” az emberiséget és többször megakadályozták a kihalásunkat, vagy azt, hogy elpusztítsuk önmagunk, vagy a bolygót.

Legutóbb a Kubai rakétaválság során vettek részt tevékenyen abban, hogy nem tört ki a harmadik világháború egy borzalmas atomháború képében

– állítják Pentagon közeli forrásokra hivatkozva többen.

Bár a földönkívüli bölcs tanácsaikat és a tudásuk egy részét átadták az ősi időkben és az ókorban is az emberi civilizáció számára, ez pusztító volt az emberiségre nézve, mert nem tudtuk élni vele.

Több ízben emiatt kataklizmák következtek be az idegenek legnagyobb igyekezete ellenére is, az egyik utolsó ilyen az özönvíz volt, mellyel a menthetetlen emberiséget próbálták meg elpusztítani, hogy egy új generáció végül “új lappal” indulhasson.

Ez volt az utolsó alkalom hogy ellenünk fordultak.

Ha most sem leszünk képesek megugrani a civilizációs szintlépéshez szükséges fejlődést, akkor egyszerűen hagyják, hogy újra kipusztítsuk magunkat.

Nem mi vagyunk ugyanis az első és egyetlen emberi civilizáció a Földön.

Hirdetés

Immáron mi vagyunk a hatodik “próbálkozás” arra, hogy egy az idegenekéhez hasonló erkölcsileg és technológiailag is magasan fejlett kozmikus fajjá növekedjünk

-állítják.

A kérdés már csak az, hogy az emberiség most képes lesz-e kilépni a saját árnyékából, hogy az idegenek végre felfedhessék magukat előttünk…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.