CímlapsztorikÉrdekes világ

A földönkívüliek irányítják az emberiséget? Egy egyetemi professzor kitálalt

Megdöbbentő dolgot állít az emberi civilizációról: mind rabszolgák vagyunk?

Valójában nincs is szabad akaratunk?

A Temple Egyetem történészprofesszorának, Dr. David Jacobsnak a közelmúltban tett állításai miatt rendkívül heves viták alakultak ki.

Hirdetés

A professzor azt állította, hogy idegenek járnak a Földön, és állítólag „totális inváziót” készítenek elő. Azt is felvetette, hogy a Szürkék az elrabolt embereken végzett kísérletek eredményeként jöhettek létre.

Az „Extraordinary: The Revelations” című dokumentumfilmben a professzor azt állította:

„Elterjedtünk a világban, és meghódítottunk belőle, amennyit csak tudtunk. Nem tudjuk, hogy ez igaz-e más lényekre vagy sem, de minden bizonnyal igaz arra, amit az emberek tettek. Igen, azt hiszem, az idegenek is ezt teszik.”

Dr. Jacobs azt mondta, hogy nem beszélt sok emberrablás túlélővel. Tanúvallomásaik szerint az idegenek felfedték előttük, hogy feladatuk van a jövőben.

Az úgynevezett elraboltak közül sokan az emberi elme irányításának idegen képességére hivatkoztak.

Csak ezek emberfelettiek. Képesek irányítani az emberi elmét. Nem tudom, mi lesz ezután, a legrosszabbtól tartok. Úgy gondolom, hogy ezek az UFO-lények ezt tették a múltban,” – tette hozzá.

Jacobs legutóbbi nyilatkozatai előtt, és a The Richard Dolan Show-ban készített interjú során elmagyarázta, hogyan jöttek létre a szürke földönkívüliek.

Feltételezte, hogy elrabolt embereken végzett tesztek eredményeként jöhettek létre.

„Amikor az emberek azt mondják, hogy elrabolták őket, szinte mindig szürke földönkívüliekről beszélnek,” – magyarázta a The Richard Dolan Show-ban.

Hirdetés

„Mivel elraboltak bennünket, egy részünket felhasználták szürke idegenek létrehozására. Azért mondom, hogy a szürke földönkívülieknek emberi DNS-ük lehet, mert két hatalmas fekete szemük van.

Két lyuk van a fejük oldalán a fülek számára; ez fontos, nem tudsz normálisan létezni anélkül, hogy nem hallasz magad körül.”

Jacobs azt is elismerte, hogy a szürke földönkívülieknek általában két orrlyukuk van, mint az embereknek. De észrevette azt az anomáliát, hogy a
szürkéknek száj helyett csak egy rés volt.

„A kérdés az, hogy miért van rés a száj helyett?” – folytatja Jacobs. „Nem lélegeznek, semmi jele annak, hogy lélegeznek. Néha nagyon közel kerültek az emberekhez, néha meg is érintették a homlokukat. Megkérdeztem az embereket: ‘Érezte a leheletét az arcán?’

A válasz mindig nem.

Tüdejük nincs, nagyon vékony testük van, a tüdő nem tágul, nem húzódik össze. Nem beszélnek, csak telepatikusan. Nem esznek úgy, mint mi.
Akkor miért van ott szájrés?

A helyzet az, hogy a szürke földönkívüliekben valószínűleg emberi DNS volt, ami lehetővé tette a szürke földönkívüliek növekedését. Nem tudom, de ez a legjobb tippem, és az egész egy szájrésből fakad.”

Egyre több tudós van meggyőződve arról, hogy földönkívüliek is jelen vannak bolygónkon. Például 2019-ben Dr. Yong-hae Chi, az Oxford Oriental Institute koreai professzora azt állította, hogy az idegenek az emberekkel együtt szaporodnak, hogy olyan alfajt hozzanak létre, amely
megmentheti a bolygót a klímaváltozástól.

Dr. Chi nyíltan hisz abban, hogy „erős összefüggés” van az idegen elrablások és a Föld éghajlatváltozása között. Dr. Chi egy 2012-es konferencián elmondta, hogy nem csak a tudósok és teológusok, hanem a nem emberi fajok is nagyon aggódnak az emberi faj túlélési képessége miatt.

Az Oxfordi Egyetem professzora azt mondta a The Oxford Student újságnak, hogy a földönkívüliek a közelünkben vannak, de nem látjuk őket.

Folytathatnánk azoknak a tudósoknak a felsorolását, akik meg vannak győződve arról, hogy földönkívüliek vannak bolygónkon.

De ami a legfontosabb, mindez azt jelzi, hogy ennek a lehetőségét hivatalosan is mérlegelni kezdték.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.