Misztikum

A Frigyláda és a Manna-gép: földönkívüli technológia a Bibliában? Megdöbebntő teória magyarázhat meg mindent

A mannagép nagyon veszélyes eszköz volt, egyes elméleti szakemberek azt gyanítják, hogy a gépet meghajtó reaktort a frigyládában szállították.

A zsidó Bibliában az Exodus könyve leírja, hogy a zsidó nép hogyan szenvedett rabszolgaság alatt Egyiptomban.

A történészek úgy vélik, hogy Mózes és emberei átkeltek a Vörös-tengeren, és a Sínai-sivatag felé vették az irányt. Az ókori szövegek szerint Isten dühöngött a zsidókon, mert bálványokat imádtak, és 40 évig céltalanul kóborolták őket a sivatagban, mielőtt megérkeztek Izraelbe.

Hirdetés

A Biblia azt mondja, hogy ez idő alatt a zsidók egyetlen táplálékforrásból, a mannából maradtak fenn. De mi az a manna?

A zsidó Biblia nem írja le részletesen a mannát, de egy másik ősi zsidó szöveg több nyomot ad.

A Zohar leírja, hogy a „napok ősijének” nevezett valami mannát adott. Mi volt ez azonban a „régi időkben”?

Giorgio Tsoukalos azonban, akit sokan az ősi idegenek sorozatbó ismernek, az alábbiakkal állt elő:

„A szöveg különböző méretű agyakról, különböző méretű arcokról beszél, amelyek különböző csövekkel kapcsolódtak össze. Különböző fényforrások voltak. Amikor modern szempontból foglalkozom ezzel, a Zohar-ban leírtak nem feltétlenül isteni alakok, sokkal inkább egyfajta gépek. “

Ezektől az információktól érdeklődve két villamosmérnök a „napok őseinek” leírása alapján tervezte meg azt, amit emberséggépnek neveztek. Rodiney Dale (Társszerző, The Manna Machine): Ez a manna gép kulcsdiagramja, amelyet a szövegekből építettünk fel.

Például az 1. szám a „száj”, de valójában a levegőbevezetés vezet az úgynevezett „élet leheletéhez”.

A levegő áthalad ezen a csövön, amelyet „a régiek agyának” neveznek, de valójában kondenzátor.

Ezeket a leírásokat követve elemezni tudtuk a relatív helyzeteket és felépíteni a megadott gépet. Végül láttuk, hogy biokémiailag életképes.

Hirdetés

A gép megfogta a nedves reggeli levegőt és sűrítette a gép kupolának látszó részén.

Aztán hínárral keverték. A tengeri moszatot energiával kezelték a növekedés felgyorsítása érdekében. Az energiát egy kis atomreaktorban állították elő, amely a szükséges hőt és fényt termelte.

A mannagép nagyon veszélyes eszköz volt, egyes elméleti szakemberek azt gyanítják, hogy a gépet meghajtó reaktort a frigyládában szállították.

„A Bibliában több olyan jelentés is szerepel, amelyek kimondják, hogy egy olyan személyt, aki megközelítette a frigyládát, és nem tudta, hogyan kell működtetni, azonnal megölik.

És néha a bárka megtalálása után az emberek elkezdték elveszíteni a körmüket és a hajukat.

Ez a sugármérgezés bizonyítéka, amely közvetlenül kapcsolódott a frigyládához. Ezért a frigyláda a földönkívüli felszerelést helyezte el, amelyet a sivatagban vándorolt ​​40 év alatt kaptak a zsidók. ”

Úgy gondolták, hogy a mannagép a zöld algák nagyon tápláló formáját biztosítja táplálékként. Ez egy újabb elmélet, amelyet a modern tudomány generált.

A zöld chlorella moszatot ma tankokban termesztik. Olyan embereket táplál, akik zárt környezetben élnek, mint az űrhajósok, és életben tartja őket.

Az elemzések azt is kimutatták, hogy az emberi élet hosszú ideig csak a klorella algák fogyasztásával tartható fenn.

Ha a zsidók túlélése a mannagéptől függött, akkor hol szerezték?

Egyesek azt gondolják, hogy ellopták az egyiptomiaktól (bár ez nem magyarázza annak eredetét), mások azt gyanítják, hogy a földönkívüliek jótékonysági gesztusként adták nekik, hogy megakadályozzák a sivatagi éhínséget.

Egyes teoretikusok úgy vélik, hogy nem valószínű, hogy felépült volna a Földön.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.