CímlapsztorikÉrdekes világ

A Galaktikus Föderáció titokban már együtt dolgozik a világkormányokkal: jön a Nagy Felfedés?

Minden jel egy irányba mutat – állítják. A földönkívüliek már tényleg itt vannak és együtt dolgozva a földi kormányokkal az emberiség igazságba való beavatását készítik elő az idegen világokkal kapcsolatban?

Gary McKinnon sokkoló állításai

London, Anglia 2002. március 19. Nem sokkal reggel 8 óra után egy nemzeti bűnüldöző egység érkezik a 36 éves skót számítástechnikai mérnök, Gary McKinnon otthonába. Azért vannak ott, hogy letartóztassák az Egyesült Államok igazságügyi minisztériuma nevében, mert betört a NASA és a Pentagon szigorúan titkos számítógépeibe.

Hirdetés

McKinnon nemcsak beismeri a bűncselekmény elkövetését, de azt állítja, hogy bizonyítékokat tárt fel arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok kormánya földönkívüli lényekkel dolgozott együtt.

“Megszállottja voltam az ufóknak. Kíváncsi voltam, hogy megtudjam az információkat.

Az internet valóban lehetővé tette az információk megszerzését oly módon, hogy olyan helyekre mentem el, ahová nem szabadna menni, mert olyan nyitottak voltak.

Rengeteg szöveges fájl volt és helyek listája, létesítmények, katonai bázisok, légierő támaszpontok, haditengerészeti helyszínek, NASA helyszínek, így sok mindent kellett átnézni, de én ezt az információ aranybányájának találtam,”

– mondta McKinnon.

Tényleg létezik egy Galaktikus Föderáció, amely együtt dolgozik a földi kormányokkal?

“Táblázatokat találtam, amelyekben nem földi hivatalok voltak felsorolva, valamint nem földi tisztek nevei, és az ő hajóik.”

“Ezek egyike sem volt óceánjáró hajó. Megdöbbentő volt, hogy nem a haditengerészetben, nem a hadseregben és még csak nem is a légierőben vannak, ezért arra gondoltam, hogy bolygón kívüli űrhaderőnek vagy űrflottának kell lennie,”

– mondta McKinnon.

McKinnon letartóztatása után közölték vele, hogy az Egyesült Államok kormánya akár 70 évre is börtönbe küldheti.

Hirdetés

Gary vallomása ugyanakkor kérdése, mivel konkrétabb bizonyítékokat soha nem mutatott be.

Ellenben más hozzá hasonló is azt állítja, hogy az Amerikai kormány és a világ más kormányai közül is néhány együttműködik földönkívüli szervezetekkel.

Közeleg a Nagy Felfedés: bejelenthetik a földönkívüliek létezését?

Természetesen az egyik legizgalmasabb kérdés az, hogy vajon min dolgoznak együtt a világ kormányaival és mikor lesz egy olyna áttörés ami mindannyiunkat érint.

Nos, akik hisznek ebben az egészben, azt állítják, hogy az úgynevezett Nagy Felfedés keretében fogják bejelenteni a földön kívüliek létezését és a titkos kooperációt itt a Földön.

Ez egy mérföldkő lesz az emberiség történetében, amikor a társadalom és a vallások is átalakulás előtt lesznek a bejelentés hatására.

Éppen ezért nem akarják azonnali információkkal sokkolni a társadalmat, helyette megindult az úgynevezett érzékenyítés, az információk lassú csepegtetése.

Az elmúlt hónapokban több olyan furcsa kijelentés is érkezett, tudomány és kormányközeli emberektől, hogy mindössze évekre vagyunk a földönkívüli élet felfedezésétől, vagy az első kapcsolatfelvételtől.

A Galaktikus Föderáció – ha valóban így van – ezek szerint már elkezdte az emberi faj felkészítését a “befogadási” fázisra…?

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!