Egészségünk

A gyógyszeripar mint egészségügyi vágóhíd: “Vedd be szépen a tablettát…”

Sikerült egy alapvetően hamis egészségtudatot nevelni az emberekbe: “Nem baj, ha megbetegszel, van itt egy pirula, csak meg kell venned és elmúlik…”

Ez azonban a legnagyobb tévút, amin az orvostudomány valaha csak járhatott, de ők ezt tudják nagyon jól…

Az egészség valójában már nem arról szól, hogy bizonyos életünkre törő betegségeket megelőzzünk.

Hirdetés

Hosszú évtizedek óta valóságos betegség gyártás zajlik annak érdekében, hogy a betegekkel tartsák el az egyre dagadó gyógyszergyárakat.

Azt már régóta tudni lehet, hogy a betegségek kezelése az orvosok célja elsősorban, nem az, hogy azokat megelőzzék, ez pedig egy alapvetően hamis egészségtudatot nevelt az emberekbe:

“Nem baj, ha megbetegszel, van itt egy pirula, csak meg kell venned és elmúlik…”

Ez indítja be aztán az ördögi spirált, és tesz minden embert – még az egészségeseket is – hosszú távú gyógyszer fogyasztóvá.

Egyik gyógyszer szüli a másik kórképet, és így tovább… hiszen mindennek van mellékhatása!

Bizonyított tény, kutatások támasztják alá, hogy egy adott betegségre szedett gyógyszernek rendszerint hosszú távon 2-3 mellékhatása van.

Ezekre aztán a betegek egy részének megint csak gyógyszereket kell szedniük. Az ördögi spirál pedig idővel nagy mértékű egészség romláshoz vezet.

Az orvosok, különösen a háziorvosok a vágóhíd őrei: ők utalnak be betegeket, ők adnak ki recepteket, melyekkel kiválthatók a sokszor erős függőséget okozó pirulák.

Az megvan, hogy alig 10 nap alatt bárkiből komoly ópiát függőt csinálhatnak?

Ezzel az orvosok nagy része tisztában van, sok esetben főleg Amerikában mégis két hetes kúrákat javasolnak a betegeknek.

Hirdetés

A háziorvosok gyakran nem a legjobb belátásuk szerint döntenek, sokszor olyan gyógyszert írnak fel, ami rajta van a listán.

Azon a bizonyos listán, amit “fel kell írni”.

Ezért a gyógyszergyárak ugyanis a gyógyszeripari ügynökökön keresztül bónuszt, extra juttatásokat fizetnek az orvosoknak, háziorvosoknak, vagy nyaralásokkal “kenyerezik le” őket.

Az orvosi vény a háziorvosok biankó csekkje: avagy pénzre váltott betegségek, a halálipar futószalagján, csak ezt senki sem meri kimondani.

Persze tisztelet a kivételeknek – mert ilyenek is vannak – de a kivételek erősítik a szabályt…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!