CímlapsztorikEgészségünk

A gyógyszeripar tudatos stratégiával tartja betegségben az embereket: “Itt minden a pénzről szól…”

A tényleges valóság, és az, amit el akarnak hitetni velünk. Betegségtudat és betegségek gyártása zajlik futószalagon!

“Kedves doktor urak és doktornők, van ebben egy ici-pici igazság???

Kedves Patikusok, Ti is képesek vagytok ajánlani és eladni?”

Hirdetés

Először is szeretnénk leszögezni, hogy amikről ebben a levélben olvasni fogsz, azok nem vélemények, nem a mi gondolataink, hanem TÉNYEK!

A gyógyszeripar működésével, egyes felsőbb körökből álló orvosi csoportokkal kapcsolatban rengeteg információ kering a világon.

Ezek egy része pedig megdöbbentő dolgokat állít:

Mégpedig azt, hogy nem az egészség megőrzését, a gyógyításért dolgoznak, hanem éppen ellenkezőleg.

Az egész ugyanis a pénzről szól, egy “üzleti vállalkozás” nőtte ki globális szintre magát.

Több lépcsőben manipulálják a társadalmat, erősítik a betegség tudatot, gyengítik a betegség megelőzést. Nekik ugyanis az a jó, ha az emberek tömegével mennek el orvoshoz.

Az orvosok pedig ilyen-olyan csodapirulákat írnak fel nekik, ami a felettük bábáskodó gyógyszervállalatok zsebeit gazdagítja.

Íme néhány stratégia, amiket a gyógyszergyárak alkalmaznak a vevőszerzésre:

Az egészséges határértékek leszállítása

Például a vércukorszintnek van hivatalosan rögzített határértéke papíron. Tegyük fel, hogy 9-es értékig normális a vércukorszint. Hogyan csinálnak pillanat alatt sok millió új beteget?

Hirdetés

Összeültetnek egy tudományos bizottságot, akik leszállítják a határértéket 6,3 értékre.

Mostantól ha valakié ezt meghaladja, kapja a gyógyszert a betegségére És apránként csökkentik a határértéket évről évre!

Ugyanezt csinálják a vérnyomással, a koleszterinszinttel stb. Kiválóan működik, mert máris van több millió új beteg, akiknek el lehet adni gyógyszereket jó magas profittal.

Ez egészséges táplálkozás manipulálása:

Mivel az emberek egészségesen táplálkoznak (Admin magaspart.hu: Feltéve, ha nem a multik ízfokozóval és egyéb adalékokkal teli készítményeit vásárolják!), nem betegek, és nem kellenek nekik a gyógyszerek.

Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyárak számára. Ezért összeültetnek még egy tudományos bizottságot, akik „felfedezik” például azt, hogy az amúgy egészséges (Admin magaspart.hu: kálium klorid mentes.) só fogyasztása káros, és le kéne csökkenteni a napi bevitelét.

Az állami hivatalok pedig gondolkodás nélkül intézkednek, hogy csökkentsék a só fogyasztását például az iskolákban. (Admin magaspart.hu: lásd: Orbán Viktor csipsz-adója!)

A gyerekek máris kevesebb sót esznek, és mivel a sóhiányos embereknek gyakrabban van fejfájásuk, el tudnak nekik adni például fájdalomcsillapító gyógyszereket. Ugyanezt eljátszották a magas zsírtartalmú ételekkel is, és még sorolhatnám.

Betegségek kitalálása

Nem vicc!!! Erre csak egy megtörtént esetet szeretnék megosztani veled, bár sok van belőle. Ez a példa nem a kitalált betegségekre árult védőoltásokkal kapcsolatos, bár azok is ide tartoznak.

A példa, amit mondani fogok sokkal durvább azoknál! Sőt, olyan durva, hogy dokumentumfilmek is készültek róla. A sztori röviden: Az 1990-es évek elején Amerikában a gyógyszergyárak vezetői összeültek, ahol a jelmondat a következő volt:

„Ki kell terjesztenünk a piacunkat a gyerekekre!”, mivel ők még kihasználatlan piacot képeznek. Majd meghívtak pszichiátereket, amit aztán nem követett semmilyen tudományos vizsgálat. Egyik napról a másikra gyerekek több mint 10 százalékát „hiperaktívnak” diagnosztizálták.

Mi volt a megoldás? Természetesen gyógyszerek, mégpedig pszichostimuláns drogok, például: Ritalin, Concerta, Methylin, Equasym XL, hogy néhány márkát említsek.

Ez 69 milliárd dollárt hozott annak a pár gyógyszergyárnak. Hogy volt-e mellékhatása ezeknek a drogoknak?

Persze! Bár azokat elfelejtették előre közölni az orvosokkal, és a betegekkel. Mellékhatás volt például az eset, amikor a kisfiú egyszer csak minden ok nélkül leszúrta a saját apját tévénézés közben, majd pár nappal később öngyilkos lett. Szintén mellékhatás volt az, amikor az egyik gyerek fegyverrel ment iskolába, ahol 14 embert minden ok nélkül lelőtt, majd öngyilkos lett.

Hihetetlen?

Dokumentumfilmek készültek róla valódi orvosokkal, szülőkkel, kiszivárgott felvételekkel arról, hogyan kenték a gyógyszergyárak a hatóságokat azért, hogy mindezt engedélyezzék.

Zárásképp szeretném még egyszer leszögezni: Amit ebben a levélben megosztottam veled, azok nem az én véleményeim, hanem TÉNYEK! Nem kívánok hozzájuk véleményt se fűzni, mivel Te is le tudod vonni a következtetéseket.

Egy orovs, aki belülről látta a rendszert…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.