Misztikum

A Hold építményei: amit a világ elől rejtegetnek az egykori emberiséget megelőző őskultúrák nyomairól

A Holddal kapcsolatban sem az, aminek látszik – állítják a bennfentesek. építmények, dómok, tornyok és földalatti létesítmények vannak rajta, amiket a NASA évtizedek óta tanulmányoz?

A Holdról mind a mai napig rengeteg különféle összeesküvésnek ható elmélet kering az “éterben”, talán nem is véletlenül.

Ugyanis mind az 1969-es Holdra szállás, mind pedig az utána következő Hold missziók körül sok a furcsaság.

Hirdetés

Az ezek során hivatalosan kiadott és kiszivárgó különféle felvételekről már nem is beszélve.

Ezek a felvételek ugyanis azt sugallják, hogy a Holdon egykor élet lehetett és hogy ma is vannak olyan ősi romok, melyek nem az emberhez köthetők.

Kik és mit kerestek a Holdon, és hová tűntek?

A következő tények és képek, Richard C. Hoagland (www.enterprisemission.com), NASA kutató és tanácsadó, Mike Bara repülési, űrrepülési mérnök, tervező, valamint népes csapatuk munkásságának eredménye alapján készült.

Az egyik képen egy, a marsihoz teljesen hasonló struktúra látható, míg az alsó képen egy fénylő tárgy, mint később kiderült egy üvegből készült, amolyan kristálypalota, ahogy a NASA szakemberei nevezték, egy kristály dóm.

Sokak szerint az üveges Holdbázis gondolata nem véletlenül jött, és a N ASA egy időben koncepció rajzokat is készíttetett, melyek kísértetiesen hasonlítanak a Hold felszínén időnként észrevett dómokra, üveges építményekre.

Miért pont üveg?

Sokan nem értik, hogy miért pont egy ilyen törékeny, sérülékeny anyagot használtak, illetve terveznek használni, mint az üveg?

Kevesen tudják, hogy a földi körülmények között előállított üveg igen sérülékeny, de az űrben gyártott üveg teljesen más.

Hirdetés

A légkör hiánya miatt az űrben előállított üveg nagyságrenddel erősebb mint az acél, nem korrodálódik, gyakorlatilag év(tíz)ezredekig ellátja feladatát.

A jövő űrbázisai az űrben előállított üvegből fognak készülni. Nincs ennél erősebb fém, vagy szénszálas technológia!

Sokak szerint a Holdon valójában már rég zajlik valamiféle tevékenység.

Ez megmagyarázza azt, hogy a Holdat figyelő amatőr csillagászok miért észlelnek olyan gyakran azonosítatlan objektumokat és fényeket a hold körüli űrben, és a felszínen.

Ősi leletek feltárása emberi erővel, és titkos Hold missziók mennek végbe. Úgy járnak a Hold és a Föld között, mint a buszjáratok, erről pedig hallgatnak, nem mondanak semmit a világnak.

Teszik mindezt azért, hogy ne derüljön ki – egyelőre -. hogy mit is találtak a Holdon.

Valamint teszik azért is, mert közel hat évtized hazugságát kell valahogyan elsorvasztani az igazság lassú, felszínre csepegtetésével.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.