Misztikum

A HOLD valódi arca a Vatikán udvarán? Az egész világ átverve, fejünk felett él egy 250 milliós kolónia?


Miért nem láthattuk még sosem a Hold túlsó oldalát a Földről?

Avagy nincs itt semmi látnivaló? Véletlen lenne, vagy valamit tikolnak a Hold túlsó oldalával kapcsolatban?

Hirdetés

Mert itt nem csak arról van szó, hogy a Földről nem látjuk a túlsó oldalt, hanem hogy alig van róla hivatalos felvétel, azokkal kapcsolatban is több ízben merült fel a gyanú, hogy manipuláltak, előre “megszűrték” őket.

A tudományos oka az, hogy hogy kötött tengelyforgással rendelkezik. Épp annyi idő alatt fordul meg a saját tengelye körül, mint amennyi idő alatt megkerüli a Földet.

Ezért nem látjuk soha a másik oldalt, és ezért lehet tökéletes rejtekhely egy földönkívüli, vagy Földön kívüli civilizáció számára, amely a jelek és számos tanúvallomás, beszámoló szerint jelen is van rajta.

Méghozzá egy 250 milliós kolónia formájában.

A Hold valódi “arca” a Vatikán udvarán?

Arnaldo Pomodoro olasz szobrászművész munkája, a „Sphere Within Sphere”, és ez nemcsak a Vatikán Múzeum kertjében, hanem a világ más pontjain is látható. Hát…

Elgondolkodtató. Sokak szerint ugyanis ez nem csak egy egyszerű gömb, hanem valójában egy rejtett utalás arra, amit a Vatikán is tud, méghozzá a Hold sötét oldaláról.

Eme értelmezés szerint a gömb a Holdat ábrázolja, és annak sötét, a Földről soha nem látható oldalára utal.

A Holdunkat a szíriusziak alkották mikor terraformálták a Földet.

Létezik egy elmélet arról is, hogy a Hold eleve egyfajta szerkezet lehetett mindig is és már az ősi időkben ide települtek földönkívüliek, amelyek a Hold túloldalán “laktak”.

Hirdetés

Miután a Föld éghajlata kialakult, csak azután jelentek meg és hoztak ide élőlényeket.

Sokkal később ők hozták és tették alkalmassá az itteni feltételekhez az embert is. Később sok más faj is megtalált és be is avatkozott az ember fejlődésébe.

A Smaragdtábla c. régi dokumentumban is lehet olvasni, hogy a Nagy piramis lakója egy földönkívüli volt, aki Thoth -on keresztül tanította az embereket.

250 milliós Holdkolónia a fejünk felett?

Korábban a CIA állítólagos egykori tagja, John Lear is tett egy olyan vallomást, hogy a Holdon a NASA és a Pentagon (és valószínűleg a Vatikán) tudtával egy titkos Holdkolóniát hozhattak lére, valamikor az 50-es években.

Mára pedig már 250 millióan laknak “felettünk”.

Sőt, Niara Isley is arról számolt be, hogy több ízben “felvitték” a Holdra szolgálatot teljesíteni, később pedig töröltették az emlékeit, de nem jártak teljes sikerrel.

Sokak szerint ez az egész csak valamiféle legenda, a szeptikusok szerint pedig erős fenntartásokkal kellene kezelni a fent említett személyek beszámolóit, állításait.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.