CímlapsztorikÉrdekes világ

A járvány leple alatt nyúlják le a világ aranykészleteit: angol bankházak és amerikai “gengszterek” kezében minden?

A brit legfelsőbb bíróság úgy ítélt, hogy Venezuela nem kaphatja vissza az aranyát, eközben Fort Knox híres arany trezorjai is mind üresek lehetnek…

Az egész világot átverték?!

Semmi sem történik véletlenül a világban.

Hirdetés

Egy kis előzmény ahhoz, hogy megértsük, hogyan és mért lopják el a világ összes aranyát, hogyan károsítják meg végleg a társadalmakat:

Kína hetekig elhallgatta a koronavírus-járvány kitörését, így a világ késve értesült a veszélyről. Most pedig a Kínai Kommunista Párt az orosz titkosszolgálatokkal karöltve hamis információkkal, összeesküvés-elméletekkel, és vakcinaellenes propagandával árasztja el a közösségi médiát, hogy gyengítse a nyugati demokráciákat, megnehezítse a védekezést, és elterelje a figyelmet saját belpolitikai problémáiról.

Mindez azért is történik, mert ezzel káoszt és zavart teremtenek a politikai és társadalmi színtéren.

Ez pedig gazdasági üzemképtelenséghez vezethet, és ahhoz, hogy egyes törvények és dolgok kijátszhatóvá válnak a világjárvány leple alatti káoszban.

Az Egyesült Királyság Legfelsőbb Bírósága blokkolta a venezuelai kormány erőfeszítéseit, hogy visszatérítsen 31 tonna aranyat az országnak, amelyet a Bank of England birtokol.

A csütörtökön hozott határozatban a bíróság kijelentette, hogy Anglia “egyértelműen elismerte Juan Guaidó ellenzéki vezetőt elnökként,” elutasítva a Maduro kormány azon jogát, hogy hazatelepítse a Venezuelai Központi Bankhoz tartozó aranyat.

A Venezuelai Központi Bank megígérte, hogy azonnal fellebbez a “felháborító” határozat ellen, azzal vádolva a Legfelsőbb Bíróságot, hogy “megpróbálja megtagadni a venezuelai néptől az arany sürgős visszaszolgáltatását a COVID-19 világjárvány leküzdésére”.

Ez mint cseppben a tenger.

Valójában már az USA leghíresebb aranytartalékát tároló komplexum, Fort Knox is üres lehet.

Hirdetés

Állítólag a hiány már több évvel ezelőtt is nagyon nagy volt, és amikor utoljára engedtek be oknyomozó újságírókat ellenőrzése, akkor hamis, mű aranyrudakat mutattak be nekik.

Sokan azt feltételezik, hogy az egyes országok aranyait valójában a háttérhatalom menti ki különféle titkos pénzcsatornákon a rendszerből, hogy aztán azok végleg privatizálódjanak, azaz magánkézbe vándoroljanak.

Azért fontos az érdekcsoportok számára az, hogy az országok aranykészletét csapolják le, majd tüntessék el végleg, mert ha kitör majd a globális gazdasági válság, mely még a szuperhatalmakat is térdre fogja rogyasztani, akkor senkinek sem lesz mihez nyúlnia.

A világelit felső néhány százaléka, az angol bankházak és az USA-irányító deepstate kazár maffiája már mindent megkaparintott.

Most pedig hogy ezt senki ne vegye észre, semminek ne maradjon nyoma, egy hatalmas világjárvány okozat világválságba “csomagolják”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.