CímlapsztorikMisztikum

A kárhozat és Isten fia: egy izraeli főrabbi állítja: találkozott Jézussal és hamarosan eljön

Döbbenetes és az egész emberiségre nagy kihatást gyakorló események előtt állunk.

Zamir Cohen rabbi, a Hidabroot vallási televíziós hálózat alapítója elmondta, hogy számos jelet tulajdonítanak a Messiás eljövetelének, számolt be az Israel Today.

Az izraeliek egyre több helyről számolnak be körben sétáló állatokról, és sokan azt magyarázzák, hogy ez az utolsó idők és a Messiás eljövetelének jele.

Hirdetés

Az idősebb rabbik mostanában kerülik az ország elhagyását, nehogy lemaradjanak a Messiás eljöveteléről.

Egy nemrégiben készült izraeli rádióinterjúban prominens rabbik vettek részt, akik elmagyarázták, hogy a Messiás hamarosan megmutatkozik.

Yaakov Zisholtz rabbi azt mondta a Radio 2000 vallási műsorszolgáltatónak, hogy Csaim Kanievszkij rabbi, aki az év elején halt meg, azt mondta neki, hogy Kanievsky már közvetlen kapcsolatban állt a Messiással. Ahhoz, hogy megértsük, miért veszik ezt komolyan a vallásos zsidók, fontos

Zisholtz rabbi azt mondja, hogy Kanievsky és mások a misztikus “rejtett” rabbik közül megbízták őt, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot a Messiás közelgő érkezéséről.

Zisholtz rabbi egy figyelmeztetéssel kezdte megdöbbentő háromórás interjúját:
“A messiás kihirdetésének folyamata nagyon gyorsan és gyors ütemben fog megtörténni. Fontos, hogy az emberek nyugodtak és kiegyensúlyozottak maradjanak, hogy a megfelelő időben megfelelően cselekedjenek.”

Minden nemzedékben van egy potenciális Messiása, és vannak igazlelkű férfiak, akik pontosan tudják, ki a kiválasztott Messiás a jelöltek között.

Ez természetesen igaz ebben a generációban is.

“Élet-halál kérdése most azt mondani, hogy a Messiás közelebb van, mint valaha. Nem hallottál Gógról és Magógról?

Ez nagyon hamar meg fog történni. Jelenleg a helyzet robbanásveszélyesebb, mint gondolnád. Mindenkinek tudnia kell, hogy bent van-e vagy kint van-e.”

Hirdetés

A továbbiakban megismételte a jeles rabbik által feljegyzett jelek sorozatát, amelyekről szilárdan hiszik, hogy a Messiás eljövetelének bizonyítékai.

A továbbiakban megismételte a jeles rabbik által feljegyzett jelek sorozatát, amelyekről szilárdan hiszik, hogy a Messiás eljövetelének bizonyítékai.
Egy egész szobát (35 m2) képes befűteni 5 perc alatt.

“Dov Kook rabbi, amint azt mindenki tudja, nagyon igaz ember. Nemzedékünk egyik legnagyobb embere… és tíz évvel ezelőtt, amikor Izrael szörnyű szárazságtól szenvedett, valaki megkérdezte Kook rabbit, hogy mikor lesz újra tele a Galileai-tenger,”

– mesélte Zisholtz rabbi. “

Kook rabbi azt válaszolta, hogy amikor a Messiás megérkezik, a Galileai-tenger megtelik. Néhány héten belül a Galileai-tenger először fog megtelni azóta, mióta Kook rabbi ezt kijelentette.”

Évtizedekkel ezelőtt Yitzhak Kaduri rabbi, a modern Izrael egyik legtiszteltebb bölcse, valamint a Lubavicsi Rebbe, Menachem Schneerson rabbi mindketten azt jósolták, hogy Benjamin Netanjahu lesz Izrael állam utolsó miniszterelnöke a messiási kor előtt.

Nagyon sok, ha nem a legtöbb ultraortodox zsidó Izraelben továbbra is úgy gondolja, hogy ez igaz.

A Messiás eljövetele után Góg és Magóg háborúja Oroszországot és Izraelt érinti.

Az izraeli politikai és katonai tisztviselők soha nem szégyellték megemlíteni a bibliai “Góg és Magóg háborúját”.

Ez olyasvalami, amiről azt hiszik, hogy meg fog történni. Tekintettel azonban Jeruzsálem és Moszkva között az elmúlt években kialakult meleg kapcsolatokra, sokan nehezen hitték el azt a hagyományos értelmezést, hogy ebbe a nagy nemzeti hadseregbe Oroszország is beletartozik.

De Jefimov nagykövet nem téved, ha olyan eseményeket állítanak elő, akár szándékosan, akár nem, amelyek a barátokat hirtelen ellenségekké
változtathatják.

Izrael tisztában van ezzel a kockázattal, de láthatóan nagyobbnak tartja az iráni hegemónia veszélyét, mint annak lehetőségét, hogy véletlenül apokaliptikus leszámolás kezdődjön Oroszországgal.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.