CímlapsztorikEgészségünk

A kemó leállítja az immunrendszert és rákot okoz: elhallgatott igazságok korunk “mészárosáról”

A WHO – Egészségügyi Világszervezet – által rákkeltőnek osztályozott kémiai hatóanyagoktól hemzseg a kemoterápia…

A teljes igazság a kemóról még a tapasztalt orvosokat is sokkolta.

A legmagasabb szinteken zár össze a közösség, hogy eltitkolják: a legnagyobb fejőstehén nemhogy hatástalan, de elő is idézi a rákot?!

Hirdetés

Évtizedek óta elzárt ellenszerek

Döbbenetes és kevesek által ismert tény, hogy a rák a második vezető halálok a fejlett világban, és mégis, még mindig a sötétben tapogatózunk a betegség kezelését és megértését illetően.

Legalábbis próbálják elhitetni velünk azt, hogy nincs gyógymód, és soha nem is volt.

Az már más kérdés, hogy egyes természetes hatóanyagokról már a 70-es évek óta sejteni lehet, hogy komoly daganatellenes hatásuk van.

Erről itt lehet részletesen olvasni, hogyan is nyomták el a kannabisszel kapcsolatos kutatásokat csak azért, hogy a gyógyszeripar gazdagodjon, és hogy az onkológia jövedelmező “ipara” kialakulhasson.

Alapvető hazugság, hogy hatásos lenne a rák ellen?

Az uralkodó nézet szerint, a kemoterápia és a sugárkezelés DNS károsító vagy genotoxikus hatása a rák elsőszámú kiváltója és előmozdítója.

Ez a rák “mutációs elmélete”, ami fél évszázada a domináns magyarázatként ismert.

Ennek következtében egészen aggasztó, hogy a sztenderd rákkezelésben ma még mindig genotoxikus, és nem olyan anyagokat használnak, amelyek képesek szelektíven károsítani a “rossz” sejteket, míg a “jókat” érintetlenül hagyják.

Vegyük például a tamoxifen nevű rákgyógyszert.

A WHO és az Amerikai Rák Társaság besorolása szerint egy humán karcinogénről van szó, amely dokumentáltan több mint két tucat egészségromboló mellékhatással rendelkezik, és mégis még mindig elsődleges kezelésként használják bizonyos mellrákok esetén.

Van ennek valami értelme?

Hirdetés

Még ha a tamoxifen hatékony is lenne (egyre inkább nem az), mit számít, hogy “meggyógyítja” a mellrákot, ha közben méhnyálkahártya- és májrákot okoz (ami gyakran sokkal halálosabb, mint a mellrák)?

A tamoxifen és kemoterápia rezisztencia egyre növekvő probléma.

Ugyanúgy, ahogy bizonyos patogén baktériumok rezisztenssé válnak az antibiotikumokra, – illetve még életképesebbé válnak azok hatására – a kemoterápiás gyógyszerrezisztencia a kanári a szénbányában:

Azt jelzi, hogy az egész paradigma, ami szabadalmazott, nagyon toxikus vegyszereken alapszik, összeomló félben van.

Előidézi a sokkal halálosabb rákfajtákat a szervezetben

Senki nem meri kimondani, de valójában sokkal inkább erősíti a később a szervezetben kialakuló halálos rákot, mint elpusztítja.

Ez magyarázza azt, hogy sok ráktúlélőnél alig 5 éven b elül visszatér a rák, sokkal nagyobb erővel, és halálosabban, mint az alap “rák”, ami megtámadta eredetileg.

Ez a rák már mutáns változata az eredetinek, mely ellenáll a kemoterápiának…

Amíg ezeket az összefüggéseket a szőnyeg alá seprik, elhallgatják a média és a közvélemény elől, addig a hallgatással embereket gyilkolnak meg.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.