CímlapsztorikÉrdekes világ

A kutyák és állatok 5 paranormális képessége, ami után libabőrös leszel

Tudtad, hogy mikre képesek?

Amellett hogy érzik a szellemeket, előre látják a természeti katasztrófákat, még az életed is megmenthetik, mielőtt belebetegednél.

Látják a szellemeket

Brandy Stark, aki a SPIRITS of St. Petersburg nevű paranormális jelenségekkel foglalkozó kutatócsoportot vezeti, és elmesélt a Paw Culture-nek egy történetet arról, hogy két mopszát egy nyomozásra vitte, ahol szokatlan tevékenységet észleltek.

Hirdetés

Megálltak, és bámultak egy helyet, amiről később kiderült, hogy az a szellemnek hitt volt tulajdonos irodája volt régebben.

Ilyen és ehhez hasonló beszámolója sok kutyatulajdonosnak van, nem véletlenül.

Hallanak olyat, amit mi nem

„Az emberi hallástartomány nagyjából 20 hertz és 20 kilohertz között van, beleértve a sokkal alacsonyabb frekvenciákat is, mint amit a kutyák hallanak.

A kutyák 64 Hz-től kezdődő hangokat hallanak felfelé, az emberi tartományon túl a magasabb regiszterekig, 44 kilohertzig.”

Megérzik a betegségeket és gyógyítanak

Amikor betegek vagyunk, kutyáink észlelhetik a hormonszint csökkenését, és ennek megfelelően reagálnak. Miközben vigasztalnak minket, a hormonszintek emelkedhetnek, és jobban érezzük magunkat.

A kutyák időnként képesek kimutatni a rákos megbetegedést az emberben, valamint a terhességet. „Bár a kutyák soha nem fogják átvenni a technológia helyét az orvosi környezetben, számos sikeres tanulmány bizonyítja, hogy képesek a rák azonosítására.

Olvasnak belőled, tudják, milyen hangulatban vagy

Sok állattartó megjegyzi, hogy a kutyák meglehetősen intuitívak. Amikor boldogok vagyunk, kedvenceink is ugyanúgy örülhetnek.

Előfordult már, hogy izgatottan tértél haza, miután nagyszerű napod volt, és kedvenced is izgatottan ugrált? Amikor szomorúak vagyunk, kutyáink megpróbálnak megvigasztalni minket.

A kutyák képesek érzékelni a belőlünk áradó boldogsághormonokat, vagy azok jelentős hiányát.

Hirdetés

Előre megérzik a katasztrófákat

A 2011-es japán 9-es erősségű földrengés után egy felmérés indult, amely a kisállattulajdonosok kedvenceinek szokatlan viselkedéséről szóló jelentéseit vizsgálta közvetlenül a rengés előtt.

Az eredmények szerint 1259 kutyatulajdonos közül 236-an, és 703 macskagazdi közül 115-en furcsa viselkedést figyeltek meg kedvenceiknél.

A tulajdonosok fokozott ragaszkodásról, ugatásról és vonyításról számoltak be kutyáiknál, és néhány nyugtalan eb meg is megszökött.

A bejelentések 60%-ában ezek a furcsa kutyaviselkedések a rengést megelőző másodpercekben és percekben fordultak elő.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.