CímlapsztorikEgészségünk

A legjobb pattanás-űző gyógynövények – ezeket használd, ha gyorsan és fillérekből akarod eltüntetni őket

Nem csak természetesek, de olcsók és mindig kéznél vannak… garantált siker, van olyan ami 24 óra alatt tünteti el rólad a pattanásokat! Sokaknak beváltak már!

Kamaszkorában szinte mindenkin megjelennek a pattanások, amelyek gyulladttá válnak, gennyesek és gyakran fájdalmasak.

Ezek sokszor aztán bizonyos betegségek miatt a felnőttkorban is “kitartanak”.

Hirdetés

Ilyenkor gyakran és sokan nyúlnak különféle méregdrága szerekhez, kencékhez, gyógyszertári kutyult csodaszerekhez.

Azt kevesen tudják, hogy léteznek erre természetes, és fillérekbe kerülő gyógymódok is, a gyógynövények erejét kihasználva.

Teafa olaj

A megtisztított, szárazra törölt bőrt, ecseteljük hígított teafaolajjal. Egy tiszta sminkkendőre cseppentsünk 1-3 csepp hígított teafaolajat, és naponta többször töröljük át vele a gyulladásos bőrt, míg jelentős javulás nem tapasztalható.

Körömvirág és tölgyfakéregegyenlő

E két összetevő egyenlő arányú keverékéből készítsünk erős teát. Ebbe mártsunk tiszta vattadarabkát, és naponta többször törölgessük át a gyulladt bőrfelületeket. A természetes gyógyhatású készítmények közül hatékonyak a körömvirággal készültek.

Aloe vera

A Marylandi Egyetem kutatása szerint a növény gyulladáscsökkentő tulajdonságait a benne található glikoproteineknek köszönheti.

Az aloe vera széles körben használt különböző, a bőrt érintő sérülések és betegségek kezelésére, így égésekre, horzsolásokra és vágásokra is gyakran alkalmazzák.

A kaktuszfélék közé tartozó növény megvágott levelei egy különleges, zselés állagú levet eresztenek, amely képes ezekre a problémákra jótékonyan hatni.

Propolisz

Vattadarabkára cseppentsünk 1 csepp propolisztinktúrát tisztán vagy 4 cseppet vízzel hígítva, és ezzel naponta egyszer töröljük át a gyulladt bőrfelületet.

A legújabb tanulmányok kimutatták, hogy a propolisz 21 baktériumot, 9 fajta fertőző gombát, és 30 vírust (beleértve ezek variációját is) pusztít el.

Hirdetés

Világszerte a kutatók és apiterapeuták a propolisz újabb és újabb gyógyhatásait fedezik fel.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.