CímlapsztorikÉrdekes világ

A magyarok gazdasági ellehetetlenítése és nemzetpusztítás zajlik a Kárpát-medencében?

Világbankárok és pénztőkés hatalmak szövetkeztek Magyarország elpusztítására? Nyilvánvalóak a jelek, csak a vak nem látja!

Alapvetően zajlik ellenünk a nemzetpusztítás, melyet oly régóta űznek ellenünk, hogy az szinte felfoghatatlan, de talán leginkább Trianon előtt vált tetten érhetővé.

1917-ben egy szűk asztaltársaság döntötte el, hogy Nagy Magyarországnak “vesznie kell”.

Hirdetés

Túlságosan nagyra nőttünk, képesek lettünk volna 20-30 millió embert ellátni és mezőgazdaságunk vetélytársa lehetett és volt is a németeknek vagy a franciáknak, akik ezt nem akarhatták.

A nagy nemzetcsonkolást követően azonban nem maradt abba Magyarország leépítése.

Leépítették a gyárakat a mezőgazdaságot, szinte mindent. Betelepítették a rendszerváltást követő rablóprivatizáció utána rablókapitalista multicégeket.

Később pedig gomba módra szaporodtak a bankok, amik a háttérhatalmi bankárdinasztiák előretolt helyőrségei voltak.

Pénzügyi ismeretekre nem nevelték a magyarságot, helyette a nem kellően fogyasztó, önmagának mindent megtermelő magyar parasztságot lehetetlenítették el.

A multik növelték a fogyasztást, az oktatással pedig lezüllesztették és kevésbé önfenntartóvá, a rendszertől függővé tették a magyar társadalmat.

Szó szerint pénzügyi rabszolgákat neveltek, hitel vetettek fel boldoggal, boldogtalannal, nem hangsúlyozva a kockázatokat, lásd a 2008-as devizahitel válság…

Ma is egyre több magyarnak mondott vállalat van külföldi kézben, vagy kerül idegenek érdekkörök alá.

Mindeközben egyre több magyar család veszíti el megélhetését és az otthonát, így szép lassan, gazdasági eszközökkel zajlik Trianon végső beteljesítése.

Hirdetés

Mert az Antant sokkal nagyobb területeket akart elvenni tőlünk, a franciáknak “csak” a C terve valósulhatott meg, mert pedig most külföldről irányítva gazdasági téren “kamatostól” hajtják be rajtunk…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Ha tetszett, kövesd partnerünk tartalmait is!

Iratkozz fel a csatornára.

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.