CímlapsztorikÉrdekes világ

A milliárdos “kiskirály” szerint egy világkormány kezében lennénk biztonságban a járvány után?

Szerinte így totális kontrollt lehetne gyakorolni bármilyen az emberiséget fenyegető veszély felett… De vajon nem fordítható-e ez a visszájára?

Milyen katasztrofális hatásai lehetnek egy esetleges Új Világrendnek és egy egységes Világkormánynak?

Sötét jövő

A Microsoft alapítója a The New York Times DealBook konferenciáján fejtette ki gondolatait a koronavírus-járvány várható hatásaival kapcsolatban. Úgy véli, a legkomolyabb változás egyértelműen az emberi viselkedésben és gazdaságban lesz.

Hirdetés

A szegénység és az egyenlőtlenség elleni harcot évtizedekkel visszavetette, vagyis egy meglehetősen borús korszak köszönthet ránk az állítása szerint.

Arról nem beszélve, hogy világjárványok korszaka jöhet, és szerinte az sem kizárt, hogy mindössze három éven belül “szerencsénk lesz” egy újabb járványhoz, ami még a covidnál is pusztítóbb lehet.

Egy Világkormány lehetne a megoldás?

Gates korábban is többször utalt rá, kifejtette azt, amit egyébként Henry Kissinger is támogatna:

Egy Egységes Világkormány, nemzetközi jogokon felül, valamennyi ország által felruházva sokkal jobban tudta volna és tudná kezelni a jövő világjárványait.

De nem csak a járványokat, hanem gyakorlatilag bármilyen globális eseményt, mely az emberiség létét fenyegetné.

“Egyetlen ország, még az Egyesült Államok sem képes tisztán nemzeti erőfeszítésekkel legyőzni a vírust.A pillanatnyi szükségletek kezelését végül össze kell kapcsolni egy globális együttműködési elképzeléssel és programmal.”

-vallotta Henry Kissinger.

Bill Gates pedig nemrégiben tette gy igen érdekes kijelentést: szerinte nemzetközi szinten kellene felállítani úgynevezett “járvány osztagokat”. Ezekkel elejét lehetne vetni a járványoknak szinte a kirobbanásuk előtt.

Lenne értelme de vissza lehetne élni vele és világkatasztrófát is okozhat

Így egy az egyben ugyan egyikük sem mondta ki, csak hogy a tisztánlátást megtartsuk, de mindkettejük egy oylan rendszert vizionált, ami grandiózus, és az emberiség sok problémáját oldhatná meg.

Hirdetés

Egy Új Világ, ahol nincsenek a szó szoros értelmében vett országok, egyenlő a jog, és a gazdaság, rengeteg tekintetben csökkenthetné a társadalmi egyenlőtlenségeket és valóban közös, “EGY”-ként tudnánk fellépni az emberiséget fenyegető bajokkal szemben.

Oké, tételezzük fel, hogy valóban ez van, új világrend, meg minden, ami nem mintha negatívum lenne, mivel a globalista kapitalizmus szemmel láthatóan nem a legjobb alternatíva…

Tehát új világrend… és most akkor mit teszünk?

Mi lesz az “államforma”? Demokrácia? Népköztársaság? Királyság?

Lesznek megválasztott tisztségviselők? Politikusok lesznek-e a szó szoros értelmében ennek a rendszernek az irányítói, vagy érinthetetlen figurák, a világelit felső krémjéből?

És itt jön sokaknak az aggodalma.

Egy egységes világkormány teljhatalmú lenne. Ha kellő mennyiségű féket és ellensúlyt építenek bele, akkor működőképes lehet, de komolyan kell venni mert visszaélésekre adhatna lehetőséget.

Képzeljük csak el, ha mondjuk egy Hitler kaliberű figura kerülne a Világkormány élére…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.