CímlapsztorikTudomány

A Nagy Felfedés elkezdődött? Hamarosan bejelenthetik a földönkívüliek eljövetelét?

Az utóbbi napok eseményei jelentősen felgyorsultak ufó témában.

A Pentagon is megszólalt: valóban anyahajó állomásozhat a Naprendszerünkben, és ennek már csak a bejelentésére várnak?

Egyre biztosabb, hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban?

Az elmúlt napok eseményei miatt jelentős ufó lázban ég a világ, talán nem teljesen alaptalanul.

Hirdetés

Arról van szó, hogy a folyamatos és megmagyarázhatatlan, kínai léggömbökkel sem magyarázható ufó észlelések egy része mögött akár az is állhat a Pentagon szakértői szerint, hogy egy nagy anyahajó lehet jelen a Naprendszerben, mely folyamatosan ufókat küld a Földre.

Az elmúlt években sokan észrevették, hogy a Pentagon és az kamerai kormányzat, valamint a N ASA is egyre nyíltabban kezdett el beszélni a földönkívüli élet lehetőségéről.

A NASA és a SETI vezető tudósai szerint sem vagyunk egyedül

Ne feledjük, a NASA feje, Bill Nelson nemrégiben nyilvános kérdésre reagálva kijelentette, hogy szerinte kizárt, hogy az emberiség egyedül legyen értelmes civilizáció a kozmoszban.

A SETI egyik vezető tudósa is azt mondta, hogy magas tétekben merne fogadni, hogy még a mi életünkben bejelentik a földönkívüliek létét.

A tudósok egyre többször beszéltek a közelmúltban arról, hogy számtalan civilizáció létezhet akár a mi galaxisunkon belül is.

Ezek nem véletlen elszólások az ufós körök szerint, hanem lassú információ csepegtetés, az emberiség felkészítése a teljes igazságra.

Világszintű bejelentések várhatók?

Sokak szerint az sem véletlen, hogy alig egy év az a hír lett a sajtóban „megszellőztetve” – amit később kacsának mondtak – hogy a NASA teológusokat, lelkészeket toboroz egy projekthez, melyben azt vizsgálnák, hogyan jelentenék be vallási szempontból azt, hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban.

Hogy Isten nem csak az embert teremtette a saját képmására, és hogy Jézus nem csak a Földön terjesztette el a kereszténységet.

A Vatikánt egyébként már régóta kapcsolatba hozzák a földönkívüliekkel és az állítólagosan eltitkolt információkkal.

Hirdetés

Sőt, egyes konteóek szerint a Vatikán Titkos levéltára tele van a múltban a Földet látogató idegenektől származó tárgyi bizonyítékokkal is, ám ez utóbbit soha nem erősítette meg senki hivatalosan.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.