CímlapsztorikMisztikum

A NASA bejelentés: léteznek idegen életformák, a valaha volt legnagyobb felfedezés és beismerés?

Az amerikai űrügynökség beismerte, amire korábban mindenki várt?

Végre hitelt kaphat az 1947-es Roswellnél történt állítólagos ufó szerencsétlenség, vagy a Holdon észlelt idegen tárgyakról szóló beszámolók?

A múltban észlelt földönkívülinek látszó tárgyak észlelések valódi idegen civilizációk észlelése lehet?

Hirdetés

A NASA tudósai régóta utalgatnak különbözőképpen arra, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Bár soha nem mondták ki nyíltan, az elmúlt 10-15 évben mindenkinek feltűnt, hogy a NASA egyre nyitottabb: korábban elképzelhetetlennek tartották, hogy élet .legyen az univerzumban.

Ma már csak matematikai alapon is azt állítják:

Kismillió idegen civilizáció lehet a kozmoszban.

Korábban kizártalanít tartották, hogy a Marson egykor élet lehetett. Ma nemhogy nem tartják kizártnak, biztosra veszik. Sőt…

Elkezdték felkészíteni a bolygó lakosságát, az emberiséget arra a bejelentésre, hogy életet fognak ott találni.

És hogy miért teszik mindezt?

Mert valójában már évtizedekkel korábban megtalálták…

Egyszerűen nem jelenthették be, mert akkor még nem állt készen az emberiség.

Hirdetés

Nemrég egy NASA-hoz köthető tudós csoport alapos kutatásba kezdett, és azt állapították meg, hogy nem kizárt – elképzelhető – hogy az ősi Földön egykor járhattak már más idegen civilizációk.

Sőt, szintén a NASAhoz köthető egy másik tanulmány, mely azt hozta ki, hogy vándoprló idgeen civilizációkkal lehet tele a Tejútrendszer.

Eszerint a Tejútrendszerben fejlett idegen civilizációk vándorlásukkal benépesíthették a Galaxis lakható bolygóinak többségét, de a Naprendszernek a Tejútrendszer spirálkarjai között megbújó, nagyon nehezen elérhető csendes zugáig nem jutottak el.

Jonathan Carroll-Nellenback és Adam Frank, a Pennsilvania Egyetem Fizika és Csillagászati Tanszékének kutatói, Jason Wright, a Pennsilvania Egyetem Csillagászati és Asztrofizikai Tanszékének, illetve az Exobolygók és Lakható Világok Kutatóközpontjának, valamint a NASA Exobolygó Rendszerek Tudománya Nexus Kutatóközpontja munkatársa, továbbá Caleb Sharf (NASA Nexus) részletes matematikai modellezésen alapuló kutatást végeztek arról,

hogyan népesítheti be egy vagy több fejlett idegen civilizáció (exo-civilizáció) a Tejútrendszert.

Minden afelé mutat, hogy a NASA ha még csak hallgatólagosan is – tehát konkrétan nem kimondva – de elismerte az idegen civilizációk létezését.

Sőt, a NASA vezetősége közül többen is megerősítették: évekre, maximum egy évtizedre vagyunk attól, hogy az emberiség nagy mérföldkőhöz érkezzen a földönkívüli élet kutatásában.

Ez pedig sokak szerint egyértelműen azt jelenti, hogy hamarosan felfedik előttünk azt, amit már oly régóta tudnak…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!