Tech-Kütyük

A NASA rájött, hogyan nyithat kaput a mélyűrbe? Távoli világokba szervezhetnek expedíciót

Készen állhat a sokat emlegetett térhajtómű az első olyan misszióra az emberiség történetében, mely kivezet a Naprendszerből?

A NASA-nál készülőben van valami.

Egyesek szerint kapcsolatfelvétel más világokkal, ahol akár idegen civilizációk is élhetnek mások szerint a mélyűr ,a végtelen kozmosz meghódításának bejelentésére várunk.

Hirdetés

Egy biztos: a NASA_nál mozgolódás van, és az amerikai űrügynökség régóta dédelgetett térhajtóművéhez is köze lehet a dolognak.

A térhajtómű ellentmond Newton fizikai törvényeinek, mégis működik és mindenféle kibocsátás nélkül képes volt tolóerőt kifejteni a teszteken.

Már akkor, néhány éve úgy harangozták be, hogy ez nyithat kaput más világokra.

Olyan, mintha a térhajtómű valahogyan meggörbítené maga körül a teret.

Egyes számítások szerint akár napokon belül el lehetne hagyni egy ilyennel a Naprendszert. És éppen ezt tervezik…

Titkos kapcsolatfelvétel készülődik az idegenekkel?

Fizikusokat, nyelvészeket, filozófusokat, biológusokat és diplomatákat toboroznak gőzerővel egy szupertitkos projekthez. Pár hónapon belül megtörténhet az emberiség történetének legnagyobb bejelentése?

Közel vagyunk egy igazi első típusú kapcsolatfelvételhez? Nemrég már beszámoltunk arról, hogy az emberiséget egy óriási bejelentéssel fogják sokkolni.

Ezt több szakértő, és ufó kutató is állította egymástól függetlenül. Pontosabban miről is van szó?

Hirdetés

Hillary Clinton egyik kampánymenedzserének levelei között – melyek az internetre is kikerültek azóta – ugyanis olyan dolgokra utalnak, melyek a Wikileaksen is kiszivárogtak, és megerősítést nyertek.

Az emailek arról árulkodnak, hogy több nagyhatalmú felsővezetővel beszélt az Amerikai Védelmi Minisztériumban érdekes dolgokról.

Többször az is szóba került, hogy egy óriási bejelentést fognak tenni vagy az idegenekkel kapcsolatban vagy egy mélyűrbe való utazással kapcsolatban.

James O’Donoghue, aki korábban a NASA-nál dolgozott, most pedig a japán űrügynökség, a JAXA munkatársa, saját bevallása szerint is megdöbbent, amikor látta a működés közbeni térhajtóművet.

Szerinte és a NASA becslése szerint a tovább fejlesztett technológiával 18 óra alatt el lehetne érni a proxima Centauri csillagrendszert, ehhez azonban egy a Warp skálán mérhető 9.9-es hajtómű változatra len ne szükség, ehhez még nem áll rendelkezésre a technológia.

Ugyanakkor a térhajtómű alap változata már így is képes kijuttatni az emberiség a Naprendszerből.

Vélhetően ez is a cél.

A NASA még hivatalosan nem ismerte el, de mélyűri expedíciót tervez, ami alapjaiban változtathatja meg az emberiséget, és óriási felfedezéseket hozhat.

Feltehetően legénységgel küldenék fel az első térhajtóművel rendelkező űrhajót, de nem kizárt, hogy a kockázatok minimalizálása miatt robotok által lesz irányítva, vagy egyszerűen csak távvezérelt lesz.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.