Érdekes világMisztikum

A népesség csökkentése és a média agymosása terv szerint zajlik? Kezdődik a Végjáték…?!

Valamilyen szinten mindenki szabadsága korlátozva van, ez pedig sokak szerint nem véletlen, és egy sokkal nagyobb végjáték kezdete…

Senki sem cselekedhet teljesen szabadon a világban, mert annak előbb vagy utóbb következményei lesznek. Lehet, hogy nem azonnal, de idővel biztosan.

A megvezetésükre a médiát, és saját félelmeiket használják. Elhitetik velük, hogy a világ kezd egyre veszélyesebb hely lenni, egyre több a betörés, a gyilkosság, a haláleset.

Hirdetés

Ettől ők elkezdenek félni, és saját maguk kérik “bebörtönzésüket” azzal, hogy több kamerát szereltetnek fel elszórtan a városok utcáin, amikkel aztán jobban megfigyelhetőek, és szabályozhatóbban lesznek. Mi magunk teremtük Rendőrállamot, abban a tévhitben leledzve, hogy biztonságban vagyunk, miközben épp az ellenkezője történik.

Napjainkban már nincs egy szabad föld, amire ne rónának ki adót, lassan nem lesznek szabad utak sem.

Mindenre adókat szabnak ki, mindent leszabályoznak, még azt is megmondják, hogyan építheted fel a házad, az milyen színű, milyen elrendezésű lehet, és teszik ezt mindazért, hogy élesebb rálátásuk legyen az emberekre.

Nem építhetsz átláthatatlan kőkerítést magad köré, mert akkor nem tudnák kellően ellenőrizni, hogy mit csinálsz a saját házad udvarán! Mindent és mindenkit az ellenőrzésük alatt tudnak tartani például a közösségi oldalakkal, melyeket pontosan azzal a céllal hoztak létre, hogy mindent megtudjanak az emberekről. Ki mit szeret, mit csinál, kik a barátai, stb…

A mobiltelefonok elterjedése is e célt szolgálja. Lássuk be, manapság már aligha van olyan ember, aki mobiltelefon nélkül menne el otthonról, sőt, ha véletlenül otthon hagyod, akkor fogod magad és visszamész érte.

Szerintem azt mindenki tudja már- legalábbis bízom benne-, hogy mennyire egyszerű nyomon követni a telefonokat, vagyis az embert magát, merre is jár, sőt lehallgatni is a másik emberrel folytatott beszélgetését.

De még tovább megyek.

Lassan már a nagycsoportos óvodás gyermekek kezében is napi szinten ott villog az okos telefon, vagy ha nem is annyira fiatalon jutnak hozzá, másodikos iskolás korukra biztosan!! Vajon, rendjén van ez?

Lassan már olyan ritka lesz mint a fehér holló, ha egy negyedikes iskolás gyerek nem használja napi szinten az internet nevű találmányt, és a legegyszerűbb a gyereket hagyni, hadd szörföljön a neten.

Hirdetés

A szülők is nagyon elfoglaltak, így vagy a tv elé, vagy a net elé ülhet a gyerek, és korlátozás nélkül beszélgethet, nézegethet oldalakat. Igen, nagyon jó is tud lenni az Internet, de nem a gyerekeknek! És persze hogy szükséges valamilyen szinten a jövőhöz, de nem így, nem ennyire gyorsan. Nem tudok ezzel egyet érteni!

És hogy hogyan is használják ki az Internet általi lehetőséget azok, akik megfigyelnek?

Arra törekszenek, hogy a fiatalság állandó netközelben legyen. Azt hiszed, egy ártatlan programot, filmet, vagy zenét töltesz le a gépedre, de valójában lejön vele valami más is. Egy afféle láthatatlan belső ellenőrzés, mely által betekintést nyerhetnek a géped teljes tartalmába, hozzáférnek személyes dolgaidhoz, adataidhoz, jelszavaidhoz.

Az emberek abban a hitben vannak, hogy milyen hasznos, és jó dolog az internet elterjedése, ill. a mobiltelefonok, pedig ezzel is csak saját szabadságukat korlátozzák. Ez csakis azoknak lehet igazán jó, akik ki tudják játszani a rendszert.

A fiatalokat arra “ösztönzik”, hogy legyenek öngyilkosok, hogy igyanak, drogozzanak, stb, amivel lerövidíthetik az átlag életkorukat. Bevezetik a kötelező, papíron az emberek egészségét megóvó oltásokat, amik csupán arra hivatottak, hogy lerombolva az immunrendszert ugyancsak rövid időn belül bekövetkező halálozásokat tudjanak előidézni vele.

E célra ismételten a médiát használják, mert azon keresztül lehet a legjobban beültetni a bogarat az emberek fülébe azzal, hogy elhintik, újabb vírus ütötte fel a fejét!!

A járvány már több országban is elterjedt, és szedi áldozatait! Ha pedig hivatalosan is elrendelik a járványügyiek, mindenki kénytelen lesz beoltatni magát.

Aki mégsem teszi, pénzbírságot, vagy rosszabb esetben elzárást kaphat.

De a legújabb titkos rendelet szerint, a szervezet rombolását már csecsemőkorban el fogják kezdeni, mivel a legkézenfekvőbb az.

Már benne van a köztudatban, nem ellenkezik ellene senki, mivel tudják, hogy ez kötelező, és a gyermek “védelmét” szolgálja, stb…

Ezt úgy fejlesztik ki, hogy hosszabb idő alatt, lassanként fejtse ki negatív, romboló hatását. Az átlagéletkort olyan 50 évre teszik.

És akkor ott vannak még a hiper-szupermarketekben egyre inkább elterjedő mesterséges ételek, amiket oly előszeretettel vásárolnak az emberek, mert finom.

Tele van mesterséges, a szervezet számára nemcsak hogy haszontalan, de romboló hatású anyagokkal. Nem foglalkozik vele senki.

Azt gondolják, mivel bekerült a boltokba, biztosan nem ártalmas, ráadásul az ízfokozóknak köszönhetően finom is, hosszan eltartható, egyszerű és gyors, egyszóval TÖKÉLETES!

Természetesen ezekről a témákról is iszonyú sokat lehetne írni, részletezni, de én azt mondom, ez a kis írás is legyen inkább amolyan ébresztés szerű, és keresgéljetek, kutassatok ezek után a dolgok után!

Illetve mint mindig, elérhető vagyok emailben is, ha segítség kell.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.