CímlapsztorikÉrdekes világ

A Nibiru démonokkal van tele, melyek rászabadulnak a Földre Jézus második eljövetelekor?

Szürreális elmélet beszél arról, hogy a legendás kilencedik rejtett bolygó, a Nibiru nem más mint a pokol, és démonok lakhelye, akik a legközelebbi Földközelség során hozzák el a világvégét a bolygónkra?

A Nibiru és az Anunnakik legendája

A Nibiru legendáját sokan ismerik, különösne azok, akik a paleoasztronautikával tüzetesebben foglalkoztak már és ismerik a sumer mitológia rejtett titkait.

Zacharia Sitchin professzor egy egészen sajátos meglátásban értelmezte az ősi pecséthengereket, és arra a következtetésre jutott, hogy a sumer civilizáció kapcsolatban lehetett az emberiséget megalkotó Anunnaki istenségekkel.

Hirdetés

Ők voltak az elsők, akik egy ún. kozmikus forrásból értesültek arról, hogy egy ismeretlen égitest – mely kétszer nagyobb mint a Föld – kering a Naprendszer külső peremén.

Nibirunak nevezték el, ugyanis állítólag – az ősi agyagtáblák bizonyítékai szerint – innen származtak az emberiséget megteremtő istenek, az Anunnakik.

Zecharia Sitchin régészprofesszor rengeteg kutatást végzett az ügyben és alaposan körbejárta a témát, de a kutatásainak nagy részét elhallgatták a világé elől.

Végül egy könyvben jelent meg az általa feltárt információk egy része.

A sumerok tudtak arról, hogy van egy eddig ismeretlen bolygó a naprendszerben, az pedig a Nibiru, amit ők Marduk főistenként emlegetnek.

Az ősi Anunnaki istenek visszatérése

A sumerok úgy tudták, hogy 3600-évente tér vissza a föld közelébe a Nibiru. ENnek oka az volt, hogy a bolygó egy elnyújtott ellipszis pályán mozog.

A Nibiru Föld-közelben nagyon jól látható szabad szemmel is, vörös égitest formájában., azonban több ezer éve nem volt erre már példa,és egyes elméletek szerint hamarosan “esedékes lesz”.

Különféle mítoszok kaptak szárnyra a múltban arról, hogy a sumerokat információkkal ellátó isteneke gy napon majd visszatérnek a Földre, egy új korszakot megkezdve az emberiség és a Föld történetében.

Jézus második eljövetele ugyanaz az eseménysor?

Többekben felmerült már az, hogy Jézus második eljövetele és a sumer szövegekben és mítoszokban megismert eseménysor egy és ugyanaz lehet.

Hirdetés

Ez így első hallásra meglehetősen abszurdnak hangzik, azonban az elmélet hívei szerint Jézus maga is egy földönkívüli lény, egy magasabb szintű entitás lehetett.

Innen egy lépés csupán ezt tovább gondolni: mi van, ha Jézus maga is egy Anunnaki volt?

Az özönvízzel töröltek el legutoljára minket, majd indították újra a fejlődésünket.

Éppen innen ered a sumeroknak is elmesélt, később agyagtáblákban megörökített “mese” a Földre visszatérő idegenekről, és arról, hogy majd nagy szigorral fognak körbetekinteni a bolygón.

Kielemzik a civilizációnkat, számot vetnek arról, hogy “ütemterv szerint” fejődtünk-e.

Egyesek szerint kísértetiesen hasonlít ez az egész a Bibliában a Jelenések könyvében megírt második eljövetelre.

Talán a két forrás ugyanarról beszél, csak más-más módon…?

A leírások kísértetiesen hasonlítanak, hiszen a Földre visszatérő Jézus és a Mennyei ítélőszék utalhat egy az égből érkező idegen civilizációra.

Azokra, aki egykor minket megalkottak, ergo a szó szoros értelmében a teremtő isteneink.

Ha ez így van, akkor talán soha nem is hagyták magára az emberiséget, és talán most is figyelnek minket, valahol távol a kozmosz határain túlról.

Jézus második eljövetele tulajdonképpen a földönkívüli istenek visszatérése?

Persze azt az elmélet alkotói is hangsúlyozzák, hogy ez csak egy lehetséges elképzelés arról, hogy mi lehet a magyarázat a Jelenések könyvében leírtak és a sumer agyagtáblák által felvázoltak hasonlóságára…

Ti mit gondoltok?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!