CímlapsztorikÉrdekes világ

A Pentagon beismerte az ufók létezését: vadászgép pilóták tálalnak ki nyílt meghallgatáson

A földön kívüli hajók fényéveket képesek utazni és olyan sebességgel, ami szembeszáll az általunk ismert fizika törvényeivel. Képesek repülni a víz alatt, és nem mutatnak hőnyomot

– jelentették ki.

Ufókról vallhatnak Pentagonban?

Arról már egy ideje tudni lehet, hogy David Grusch, aki 14 évig szolgált a légierőnél hírszerzőként, egy hónappal ezelőtt arról számolt be, tudomása van róla, hogy az Egyesült Államok és más nemzetek részt vesznek egy szigorúan titkos, 80 éve tartó fegyverkezési versenyben, hogy a lezuhant ufókból fegyvert készíthessenek.

Hirdetés

Most nyílt meghallgatás fog történni a napokban, mely során olyan veterán vadászpilótákat hallgatnak meg, akik eskü alatt vallják, hogy valóban láttak ufókat.

Azaz nem evilági technológia által működtetett repülő szerkezeteket.

Sőt, a vadászpilóták elmondták, hogy az ő köreikben gyakorlatilag nyílt titok az ufók létezése egy jó ideje.

Ryan Graves, David Grusch és David Fravor korábban magas rangú tisztséget töltöttek be, ám ma már veteránnak számítanak.

Úgy tudni, Graves arról fog beszélni, bár a legtöbb hajót a radar észlelte, a pilóták alkalmanként közelről is szemtanúi voltak ezen eseteknek.

A meghallgatáson ő azt fogja tanúsítani, hogy repülőszázada rendszeresen észlelt azonosítatlan vízi járműveket, amíg Virginia partjainál állomásoztak 2014-ben.

Egy alkalommal például két repülőnek kellett kitérnie az útból, mert a levegőben előttük lebegett egy ismeretlen tárgy, amit úgy írtak le, mint egy átlátszó gömb belsejében lévő sötétszürke kockát.

Az idegenek évezredek óta jelen vannak és figyelik az emberiséget?

Egyre több olyan információ is kiszivárog, miszerint a Pentagon nem csak arról tudhat, hogy mik is ezek az ufók és uap-ok egész pontosan, hanem a földönkívüliek évezredek óta tartó jelenlétéről is.

Sőt, egyesek odáig mennek, hogy azt mondják:

Hirdetés

Valós lehet a neten keringő régebbi földönkívüliről készült felvétel, melyen egy idegen lényt vallatnak és arról beszél, hogy ő a jövőbeli leszármazottja az emberi fajnak, és hogy egy atomháború előtt állunk, ami majdnem mindent elpusztít a Földön.

A felvétel maga valószínűleg hamis, és megrendezett, ugyanakkor a mondanivalója mély és erős.

Egyesek szerint a felvétel bár egy “reprodukció”, de valahol valóban létezhet egy eredeti és hiteles változata is.

Korábban Paul Hellyer kanadai védelmi miniszter is azt állította nyílt meghallgatáson, hogy a földönkívüliek időtlen idők óta vannak jelen a Földön és megfigyelik az emberiséget.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!