Misztikum

A Pentagon végső beismerése: létezik az 51-es körzet és egy titkos ufó-megfigyelő program: minden Roswellel indult?

Kormányzati szinteken erősítették meg az idegenekkel kapcsolatos összeesküvés elméleteket. Egy korábban titkosított felvételt is napvilágra hoztak, melyen egy ufó üldözése látható.

Mit jelent ez az USA kormányának megítélésére, és vajon mennyiben erősíti meg azokat, akik végig azt szajkózták, hogy a kormányzat nem csak hogy tud az idegen tárgyakról, de kooperál is velük?

Roswell óta zajlik a folyamatos szivárogtatás?

Valójában az egész egészen 1957 fülledt nyaráig nyúlik vissza, amikor is Roswell poros és unott kisvárosáéban egy azonosítatlan tárgy zuhant le.

Hirdetés

Az objektumról azonnal, már az első órákban elterjedt, hogy földönkívüli eredetű lehet, mivel teljesen más felépítése volt a roncsnak, mint egy szokványos repülő.

Ráadásul összeégett testeket is találtak, melyeket nem tudtak egyértelmáűen azonosítani.

Az USA kormányzata és a égierő aztán hirtelen tagadni kezdett, és azt állították, hogy ez egy meteorológiai léggömb volt, mely balesetet szenvedett.

A testekről szóló híreket pedig nemes egyszerűséggel tévedésnek titulálták, holott Jesse Marcell őrnagy az egyik sajtófényképen a kezében tart egy cetlit, melyet kibogarászva, kinagyítva megfejtették, hogy valóban testek szállításáról értekezett ő és az amerikai hadsereg, valamint a titkosszolgálatok.

A roswelli incidens óta zajlik a folyamatos szivárogtatás, sokak szerit azért, mert Roswellbe rengeteg embert vontak be, hogy tudják kezelni a helyzetet.

Ám nem mindenkinek a hallgatását sikerült végül megvásárolni.

Beismerték az 51-es körzetet

Az elmúlt 20 évben olyan szintű információ szivárgás zajlott, mely főleg a roswelli események és szivárogtató egykori kormánytagok, tisztek és katonák hozadéka, hogy a Pentagon óriási nyomás alá került.

Sorra jelentek meg azok az emberek, akik egykor tudtak arról, hová szállították a testeket, mi lett a csészealj roncsaival, és a legtöbb forrás bizony az 51-es körzetet jelölte meg.

Az 51-es körzetről még a 90-es években rengeteg pletyka szárnyalt a köztudatban.

Hirdetés

Mindenki úgy képzelte, hogy itt tanulmányozták az idegen űrhajó műszaki megoldásait, és itt is boncolták fel a földönkívüli kozmonautákat, akiket a roncsok között találtak.

Egy ideig még műholdas felvétel sem készülhetett a Nevada sivatag közepén, egy kiszáradt tómederben létesített komplexumról.

Aztán egyes magas rangú vezetők, végül maga az USA kormányzata ismerte el, hogy tényleg létezik az 51-es körzet.

Ez pedig azért volt mérföldkő, mert korábban még a létét is tagadták.

Sorra dőlő dominók, titkosított felvételek, ufót üldöző vadászgép

Legutoljára 2017 végén robbant a bomba, melynek azóta is vannak új, kiszivárgó részletei, és mely hatalmasat szólt, különösen azért, mert a Pentagon beismerte, hogy valóban működött a legnagyobb titokban egy ufó megfigyelő program.

A program keretében idegen eredetű, egész pontosan azonosítatlan repülő tárgyakat figyeltek meg, valamint górcső alá vettek mindent ezzel kapcsolatos észlelést.

Ez még nem minden. A program keretében még idegen tárgyakat is üldöztek.

Szintén a Pentagon hozta nemrég napvilágra a felvételt, amin egy vadászgép és pilótája egy ilyen ufó után repül, és próbálja utólérni.

Természetesen ez enm siekrült neki, de tett néhány igencsak érdekes megjegyzést.

Sőt, a volt pilóta később előkerült, és élő egyenes adásban beszélt arról, hogy olyan manővereket egyetlen földi járműtől sem tudna elképzelni, mint amit az az azonosítatlan tárgy előtte kivitelezett.

Az emberi szervezet nem élné túl ezeket a manővereket”

Szerinte ez fizikailag lett volna képtelenség, ezért vagy egy szupertitkos technológiáról van szó, amit az amerikai légierő nem ismer, vagy pedig adódik a válasz:

Földönkívüliek.

“Nem voltak szárnyai, nem voltak hajtóművei, vagy rotorjai, mégis a levegőben lebegett.”.

A nagy kérdés az, hogy ezek a szivárogtatások hová futnak ki?

Vajon eljön az a pont, amikor az USA kormányzata egy ennél is nagyobb hroderejű dolgot jelent be?

Sokak szerint ugyanis még van aduász a tarsolyukban, és amit eddig bejelentettek, elárultak, vagy kénytelen-kelletlen kiszivárogtattak, az csak porhintés ahhoz képest, hogy mi zajlik a színfalak mögött.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!