CímlapsztorikEgészségünk

Hamis élelmiszerek, műkaják által “megetetett” társadalom: a rák melegágya?

Nyeljük a műanyag részecskéket, és a vegyszereket, mint kacsa a nokedlit! Nem véletlen, hogy ma a halottak már nem elbomlanak, hanem mumifikálódnak!

Belülről tartósítanak minket…

Műkaján felnövő társadalom: a rák által felfalt generáció

Napjaink élelmiszerei 50%-ban műkaják. Sőt, ha jobban belegondolsz, az élelmiszerek közel fele nem is létezett alig egy fél évszázaddal ezelőtt.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy ezek a kombinált, ultrafeldogozott, kvázi az élelmiszer boszorkánykonyhájában kreált ételek az elmúlt 50 év profit orientált “kreatív” termékei.

Természetesen ennek rendje és módja szerint egy csöppet sem egészségesek és egy csöppet sem táplálóak.

A feldogozott ételeknek az a lényege, hogy telenyomják őket tartósítóval, vegyszerekkel, hogy egy olyan ízvilágot kapjanak, amit egyetlen természetes étel sem tud utánozni.

Ily módon gyakran még finomabbak is, mint bármi. Nem is ez itt a gond!

Sokkal inkább az, hogy ennek meglesz a böjtje, és ezt már 30 évvel ezelőtt is sejtették.

Azonban a “halál gyümölcse” mára ért be…

Kimagasló a bélrákosok aránya, és még nincs vége

Fontos kifejteni, hogy a bélrák egy tünet. Egyben persze egy betegség is, de amit sokan elfelejtenek, hogy minden betegség egy “tünete” a szervezetnek, egy valami adott válasz.

ily módon sok szakember úgy sejti, hogy azért ennyire m agas ma a bélrákosok aránya, mert a táplálkozás és az egészségkultúra romokban van.

Műkajákat vásárolunk, gyorséttermi ételekkel tömjük magunkat, természetes savanyúság helyett befőttesüvegben “előérlelt” uborkákat eszünk, feldolgozott péppé darált, majd összeragasztott húsokat fogyasztunk.

Ezek mind nagymértékben hozzájárulhatnak, hogy ma drámaian megnőtt a bélrákban szenvedő idősek, és fiatal felnőttek aránya.

Hirdetés

Élelmiszerek roncsolják az emberi egészséget

A  legtöbben arra tippelnek a szakértők közül is, hogy a fejlett országokban az élelmiszeripar rengeteg mesterséges adalékanyagot és ízfokozót használ.

Az ételek ezekben az országokban tele vannak tartósítószerekkel és cukrokkal.

Az elmúlt években például magáról a cukorról is bebizonyították, hogy kifejezetten táplálja, energiával látja el a rákos sejteket.

A rákos sejt ugyanis sokszorosan éhesebb a cukorra, mint egy egészséges sejt.

Ráadásul számtalan alapvetően sós ízű termék is rengeteg rejtett cukrot tartalmaz, sok esetben pedig még a címkén sincs ez feltüntetve…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!