CímlapsztorikEgészségünk

A rák 7 lakat alatt tartott titkos gyógymódja, melyet a gyógyszeripar a mai napig rejteget?

Erről tudnod kell. Ha igaz akkor azért, ha nem, akkor pedig azért…

Ezekről az eljárásokról és szerekről évtizedek óta beszélik, hogy hatásos lehet a rák ellen.

Volt, hogy emberek is felgyógyultak tőlük, de aztán a gyógyszeripari érdekek valahogy mindig közbe szóltak.

Hirdetés

Először is, az itt feltüntetett gyógymódokat tessék erős fenntartásokkal kezelni. Lehetnek hiteles források, ugyanakkor egy részük nem megbízható 100%-osan.

Mindenesetre ezek egy részét vagy teljes egészség vagy valóban elhallgatták, vagy valami más állhatott a háttérben.

Akárhogy is, ha csak a fele igaz, már amiatt óriási botránynak kellene kirobbannia…

Royal Rife frekvencia gépe

Dr. Raymond Royal Rife egy olyan frekvenciagépet hozott létre, melynek segítségével a rákos sejtek célzottan elpusztíthatók.

Az eljárás lényege az volt, hogy célzott frekvenciákon keresztül apoptózisra, azaz sejthalálra kényszerítette a daganatos sejteket, miközben a szervezet egyéb sejtjeit nem bántotta.

Az AMA – Amerikai Orvosi Társaság – akkor tájt hozta be A Penicillint, és sok pénzt buktak volna, ha Rife eljárása elterjed. Ezért ellehetetlenítették. Royal Rife öregen, és bolondosan, alkokolistaként halt meg végül a hadjárat miatt.

Burzynski terápia

A Burzynski terápia mind a mai napig egy elérhető, létező, és a rákot szinte 100%-os hatékonysággal gyógyító kezelés. A kezelés még az előrehaladott agydaganatokat is képes visszafordítani.

Eredetileg egy lengyel orvos fejlesztette ki a 60-as években egy felfedezése hatására a kezelést. Amerikába emigrált, hogy ott fejlessze tökélyre a gyógyszert. ott figyelt fel rá az AMA, és több tucat bírósági pert akasztott a nyakába.

Végül azt a kompromisszumos megoldást tudta kiharcolni magának, hogy a halálsoron lévő betegek – akik már minden egyéb, a testüket romboló kezelést megkaptak – gyógyításával foglalkozhat szűk keretek között.

Hirdetés

A Hoxsey-formula

Egy férfi, Thomas Mannix az úgynevezett Hoxsey formulának köszönhetően gyógyult meg a rákból drasztikusan rövid idő alatt.

És nem ő volt az egyetlen. Harry Hoxsey egy olyan gyógynövényes ecsetelő formulát hozott létre, melyet az ősi indiánok is használtak.

A formula természetes anyagokból állt, így aligha tudta volna a gyógyszeripar szabadalmaztatni. Éppen ez volt a gond vele, ezért ellehetetlenítették. Hoxseyt megbüntettek, és nem praktizálhatott.

Szódabikarbóna

Ezen elmélet szintén néhány évtizede ütötte fel fejét. Dr. Tullio Simoncini római onkológus arra a meggyőződésre jutott, hogy a fehér daganatok az immunrendszer legyengülése következtében mértéktelenül elszaporodott gombák, a candida albicans kolóniái által létrehozott anyagcsomók.

Egy olyan egyszerű, mindenki számára akár otthon is elérhető kezelést fejlesztett ki, mely képes megölni a rákos sejteket, és eközben nem károsítja a szervezetet.

A szódabikarbóna a kutatásai szerint nem okoz immunitást a daganatos sejtekben mint a kemoterápia. Tullio Simoncini professzor szerint a szervezet méregtelenítése, gyors lúgosítása, a magas NaHCO3-koncentráció révén a gombák elhalnak, és az immunrendszerünk megerősödik, így a rák legyőzhető.

sajnálatos módon ezt a gyógyszerlobbi és a gyógyszeripari érdekek nem így gondolták, ezért Tullio Simoncini kezeléseit betiltották, és kuruzslással kezdték el vádolni.

Kannabisz olaj

A kenderből kivont olaj mindig is az egyik legerősebb és leghatékonyabb természetes gyógymódnak számított szinte minden ellen. Ezt már az ősi amerikai indiánok is tudták, és rendszeresen alkalmazták. Nem is volt náluk népbetegség sem a rák, sem más, mai modernkori nyavaják.

Már néhány évtizede felfigyeltek a marihuána rákellenes hatásaira, ám ekkor a gyógyszeripar még el tudta nyomni, és az illegalitás szélére sodorták, ahonnan újabb évtizedeknek kellett eltelnie, hogy mára ismét kezdjen sokat kutatott és egyre inkább elfogadott kezeléssé válni, igaz egyelőre nem széleskörben, csak kísérleti szinten.

Gerson-diéta

Dr. Max Gerson egy német-zsidó orvos fejlesztett ki egy olyan diétát, melynek segítségével a szervezet visszaáll a természetes anyagok foygasztására, és így annyira felerősödik az immunrendszer – melyben a lúgosítás is szerepet játszik – hogy képes kipucolni önmagából a rákos sejteket.

1924-ben alkalma nyílt elvégezni egy kísérletet 450 bőrtuberkulózisban szenvedő betegen: közülük 446 páciens 99%-ban meggyógyult a terápiának köszönhetően.

Az Egyesült Államok orvosi szövetsége öt alkalommal kérte fel Gersont, hogy állítsa össze a terápiája hitelességét bizonyító dossziét, aminek a doktor minden alkalommal eleget is tett, azonban a gyógyszeripar ezt követően folyamatosan támadta, mígnem teljesen ellehetetlenítették az orvost.

B17 vitamin

A B17 vitamint sokáig károsnak tartották, és minden erejével megpróbálta elnyomni a gyógyszeripar. Szerencsére az utóbbi időben van némi fény az alagút végén. A leghíresebb eset Jason Vale esete, aki azt terjesztette, hogy a sárgabarack magjától gyógyult ki a rákból, amit rendszeresen fogyasztott.

Annak ellenére, hogy sokak szerint igazat mondott, és több kísérletben igazolták a B17 kedvező hatását, a tudomány nem akarta elismerni, és a férfi is börtönbe zárták.

Az egész felfedezésnek az volt az alapja és gyanúja, hogy egyes rejtett hunza törzsekben ismeretlen volt a rák, és később kiderült, ezt a barackmagvakban gazdag étrendjüknek köszönhették.

Később több vizsgálat sem tudta bizonyítani a rák elleni hatását, ezért először nem fogadták el élelmiszer-kiegészítőnek, majd az USA élelmiszer- és gyógyszer-minisztériuma 1980-ban rák ellen hatástalannak nyilvánította

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.