CímlapsztorikEgészségünk

A rák VALÓDI oka D-vitamin hiány? A titok, amit a gyógyszeripar és a szőnyeg alá söpör

Eltusoltak az elmúlt évtizedekben minden olyan információt és morzsát, ami elvezethette volna az emberiséget a megoldáshoz.

Most egyre több független tanulmány világít rá.

Végig megvezették a világot?!

Hirdetés

Ez egy olyan évtizedes titok lehet, ami tulajdonképpen nyílt titok volt, mégsem ütötte át soha a közvélemény ingerét.

Alig beszéltek róla, noha a szakmai berkekben,a gyógyszeripar háza táján régóta köztudott volt a kapcsolat a D-vitamin és a rák között.

Már a 70-es és 80-as években is napvilágot láttak olyan tanulmányok, melyek azt bizonyították, hogy a rák akkor alakul ki, ha a szervezetben nincs elég D-vitamin.

Más statisztikák a kétezres évek elején erősítették meg. a D-vitamin hiány elsöprően gyakori volt a rákos betegek körében.

Ez számszerűsítve elképesztő volt, 72%-a volt d-vitamin hiányos a rákbetegeknek.

„Eredményeink más korábbi tanulmányok hasonló következtetéseivel együtt megalapozzák a D-vitamin-pótlás lehetséges szerepének további kutatását az áttétes rák megelőzésében, ugyanis a kapcsolat biológiailag értelmesnek tűnik – szögezik le napjainkban is a tudósok.

Az információ tehát régóta tudott volt.

A közvéleményben és a médiában mégsem hangsúlyozták soha.

Sőt, a 70-es és 80-as években a gyógyszerlobbi hamar rájött:

Hirdetés

Ha az emberek D-vitamin szintjét, napi adagját megemelnék, nem csak a dollármilliókat termelő rákipar menne tönkre, de a kemoterápiás készítményekkel nyereségessé váló “vegyi anyag gyárak” is a csőd szélére kerülnének.

Ezért a módszeres hallgatást 2 évtizeden át egyfajta szőnyeg alá söprés és “tisztogatás” előzte meg.

Ne feledjük, nagyon hasonló dolog történt annak idején szintén a 70-es évek környékén a kannabisszel, ami olcsó, filléres “költségen” mérsékelte volna drámai mértékben a betegségeket a társadalomban.

Éppen ezért módszeresen “gyomlálták ki” a köztudatból szintén…

Ma már azonban független kutatások igazolják, hogy valóban hatásos a D-vitamin, és tulajdonképpen nem kizárt, hogy a rák bizonyos értelemben a D-vitamin túlzott hiánya miatt alakul ki.

Ez a felismerés forradalmasíthatna mindent és végleg megszüntetné a rák korszakát, amit a gyógyszeripar körök nyilvánvalóan nem akarnak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!