CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

A római papok 98%-a meleg: robbant a bomba a Vatikán mocskos titkáról?

“A katolikus egyház legfőbb irányítói, a bíborosok és nunciusok többsége meleg” Ha ennek csak a fele igaz – márpedig komoly bizonyítékok vannak rá – akkor az egyház szellemi hanyatlása már évtizedekkel ezelőtt megkezdődött…

Sátáni útra tértek a Jézusi útról Isten szolgái?

A homofób bíborosok nagy része meleg, és ez csak a jéghegy csúcsa?

Hirdetés

Oltyn botrány robbat ki, melynek előjeleit már az elmúlt években is érzékelni lehetett.

Mintha az egyház szándékosan indult volna el a teljes szellemi lezüllés útján. Vagy mert a közelgő Végidők miatt ennek így kell lennie?

XVI. Benedek és Ferenc pápa között számos különbség van, de közös bennük, hogy mindketten beszéltek a Vatikán felső köreiben lévő „meleg lobbi” elleni harcukról, miközben – elődjeikhez hasonlóan – mindketten tudtak több hozzájuk közel álló egyházi vezető ilyen jellegű kapcsolatáról.

Mi több, a Vatikán egyes állítások szerint hemzseg a melegektől.

A római papok körében ez az arány több mit 90% egy forrás szerint.,

Frédéric Martel egy római könyvbemutatón mutatta be a könyvét, amiben 600 oldalon át nevekkel és egyéb konkrétumokkal, vallomásokkal támasztja alá a sokkoló állításokat az egyházról.

Ez a dokumentum olyan, mintha valamiféle Anti-Biblia lenne, mely alapjaiban zúzhatja porrá az egyházat, annak erkölcsi talapzatát.

Hatalmas szerencséje a Vatikán nagy hatalmú urainak, hogy Martel mindezzel a tudással nem leleplezni, outolni akarja őket, hanem a rendszert leírni.

“A katolikus egyház legfőbb irányítói, a bíborosok és nunciusok többsége meleg”

Hirdetés

– hangzik el a fő állítás és a vád.

Martel nem mond pontos százalékot, nyilván nem is lehet, és a könyv során – zavart keltő módon – különféleképpen fogalmazza meg az arányokat.

Megállapításait úgy lehet összegezni, hogy a Vatikánban szolgáló papok közül nagyon sokan melegek, a pápaválasztó bíborosok között többségben vannak a homoszexuális hajlamúak, és a Vatikán nagykövetei, a nunciusok között a legmagasabb az arányuk.

A Krisztus Légiója alapítója, a legalább 60 kiskorút molesztáló szexuális ragadozó, akinek tetteiről évtizedek óta tudtak. Benedek pápa végül leváltotta Marcial Macielt, de a papi rendből nem zárta ki…

A homoszexualitás annál elterjedtebb, minél jobban közeledünk a szentek szentjéhez:

A katolikus hierarchiában felfele lépdelve egyre nagyobb arányú a homoszexuálisok jelenléte.

Ez a szelekciós folyamat a bíborosi kollégiumban és a Vatikánban éri el a tetőpontját: itt a homoszexualitás szabállyá válik, a heteroszexualitás kivétellé.”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.