Érdekes világMisztikum

A roswelli idegenek “biogépek” voltak, amiket bolygóközti utazásra terveztek a hadsereg tisztje szerint

Megszólalt az amerikai hadsereg nyugalmazott tisztje és mindent kitálalt Roswellről és a földönkívüliekről itt a Földön?

Roswellről mind a mai napig számtalan pletyka, szóbeszéd, összeesküvés elmélet kering.

Az ügyte sokan könyvekben is feldolgozták, sokan sokfélét mondtak már, de a legmegdöbbentőbb beszámoló és vallomás ha úgy tetszik, Philip Corso nevéhez köthető.

Hirdetés

Philip James Corso felfedte, hogy ő volt az egyik tiszt, aki kivizsgálta az esetet. Azt a feladatot kapta, hogy derítse ki, mi okozta az UFO lezuhanását Roswellben.

Annak ellenére, hogy könyvében számos kitalált részletet közölt, az ufológusok az idegenekre vonatkozó állításokat eltúlzottnak vagy részben kitaláltnak tekintették.

Philip hirtelen meghalt néhány hónappal azután, hogy megjelentette könyvét. Az összeesküvés-elmélet hívei szerint azért hallgattatták el, mert kormányzati titkokat hozott nyilvánosságra.

Róla azt lehetett akkoriban tudni, hogy fegyelmezett katona volt, aki az Eisenhower-korszakban szolgált. Figyelemre méltó szerepe volt a Nemzetbiztonsági Tanácsban is.

Azt is állította, hogy a kormány szándékosan elhallgatja az igazságot a földönkívüliekről és az UFO-król, hogy technológiai előnyt szerezzen felfedezéseikből.

Philip könyvében részletezte a különféle technológiai újításokat, amelyeket az eset kivizsgálása során fedeztek fel. Beszélt azokról a földönkívüli testekről is, amelyeket a becsapódás helyszínén találtak.

Philip azt is állította, hogy a szürke földönkívüliek nem idegenek. Megjelenésük miatt Zeta Reticuli néven emlegették őket.

Ezeket a biogépeket úgy tervezték, hogy más bolygókon működjenek.

Azt is állította, hogy személyesen találkozott valódi idegenekkel. Azt is kijelentette, hogy azok a szemtanúk, akik azt állították, hogy láttak földönkívülieket, csak fekete szemű biogépeket láttak.

Hirdetés

Állításainak bizonyítására Philip boncolási jelentést nyújtott be, amely állítása szerint megmutatta, amit a baleset helyszínének vizsgálata során látott.

Elmondta, hogy az idegeneknek nem volt emésztőrendszerük, testük pedig úgy kapcsolódott a lezuhant űrhajóhoz, mintha a hajó irányította volna őket.

Philip szerint a boncolási jelentés kimutatta, hogy a földönkívüli testek olyan biogépek voltak, amelyeket úgy terveztek, hogy térben és időben utazzanak.

Természetesen Plihip beszámolóját sokan szkeptikusan fogadták, nem mindenki veszi készpénznek az állításait.

A Rowsellben történt eseményeket egyesek azzal magyarázzák, amivel a hivatalos szervek is előálltak, hogy egy meteorológiai ballont zuhant le.

Azonban a testekről szóló beszámolókkal ez a verzió nem nagyon tud mit kezdeni.

Egy másik lehetséges magyarázat lehet, hogy egy titkos katonai technológia tesztelése torkollott végzetes balesetbe.

A technológia pedig annyira titkos volt és annyira megelőzte a korát, hogy a Pentagon jobbnak látta, ha a közvélemény ufókon kezd el rágódni a teljes igazság helyett.

Ki mit gondol?

Megtudjuk valaha, hogy pontosan mi történt Roswellben 1947 nyarán?

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.