Misztikum

A sumer civilizáció kapcsolata az ősi istenekkel: égi szekerekről írtak és csillagokról meséltek

Ezek nem lehetnek a véletlen művei. Ősi asztronauták látogathatták a világ legelső fejlett civilizációját?

A sumer mitológia rejtélyei

Az első emberi civilizáció a sumer volt, és érdekes mód, bár az óta hosszú idő telt el, mégis ebből a civilizációból rengeteg régészeti lelet maradt fenn.

A leletek nagy része agyag pecséthengerek, és agyagtáblák, továbbá agyag edények. Ezeken pedig gyakran tűnnek fel látszólag érthetetlen, nem oda való dolgok…

Hirdetés

A leletek száma végtelen. A világ valamennyi nagyobb múzeumában található is belőlük, és talán éppen a nagy darabszám miatt, sokszor méltatlan helyen, például az alagsori raktárban

Égi lények, tüzes szekereken

Ami még érdekessé teszi ezt az időszakot, az, hogy a sumerok leírásai szerint ekkor az istenek rendszeresen jártak a földre, itt uralkodtak, időnként visszaszálltak az égbe “tüzes szekereiken”.

Fontos tudni, hogy akkoriban nem nevezték isteneknek a földre szállt lényeket.

Az isten kifejezés csak a pogány világ térhódításával jelent meg, és még ma is ezt használjuk. Akkor “azok, akik az égből alászálltak” névvel illették őket.

Hogy pontosan kik lehettek, a mai napig rejtély. Az ősi asztronautákról szóló elméletek szerint ezek olyan űrhajósok voltak, akik egy másik világból érkeztek ide.

Sőt, nem csak ősi tudást adtak át a sumerokra, hanem létre is hozták az idők hajnalán az emberiséget – legalábbis több sumer faragvány erről árulkodik.

Technológiai és egyéb tudást adtak

Sok tudós nem érti még ma sem, hogy honnan ered az ősi tudás. Hogy miért voltak ennyire fejlettek a sumerok.

A sumer civilizáció ugyanis olyan építészeti, mezőgazdasági és egyéb megoldásokat használt, amik évszázadokkal, vagy akár évezredekkel megelőzték a korukat.

A sumer civilizáció fejlettsége fénykorában elérte a mait, jellemzői voltak a sumer kultúrának a városok, magas épületek, liftek, utcák, piacterek, magtárak, kikötők, iskolák, templomok, a fémek megmunkálása, orvostudomány, sugárterápia (biorezonancia?) használata a gyógyászatban, sebészet, textilkészítés, gasztronómiai ínyencségek, mezőgazdaság, öntözés, a tégla használata, a kerék, hajók, navigációs ismeretek, nemzetközi kereskedelem, súly, hossz és egyéb mértékek.

Hirdetés

Emellett királyság, törvények, bíróságok, fejlett jogrendszer, esküdtszék, írás, nyilvántartások, zene, hangjegyek, hangszerek, regények, musical, tánc, artisták, háziállatok, állatkertek, hadviselés, kézművesség, prostitúció, rendőrség, börtönök, munkatáborok, korrupció, közpénzek eltulajdonítása és a maihoz valamilyen formában hasonlító elektronikai eszközök, kristályokban tárolták az információt.

Sokak szerint ez fejlettség részben onnan ered, hogy az Istenek rendszeresen megajándékozták az embereket eszközökkel, és megtanították ezek használatát is.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.