Misztikum

Kozmikus űrhajó roncsát találták meg a Marson? Elképesztő felvétel került elő

Egyesek szerint egy gigantikus építmény, mások szerint egy űrhajó roncsa a felszínen.

A Marsról készült műholdas felvételeken szúrták ki!

Ilyen felvétel nagyon ráég nem került már el, és az a különlegessége, hogy szinte meghazudtolhatatlan módon mutat valami olyat, amit a NASA nem tud egyértelműen megmagyarázni.

Hirdetés

Tényleg nem is tudna, hiszen ez a valami még a laikusok szerint is kérdéses: egyesek szerint egy mesterséges építmény, mások valamiféle szerkezetnek gondolják.

Az egész világot bejárta a Mars felszínén magányosan álló struktúráról készült műholdas felvétel.

A Mars tele lehet olyan ősi technológia nyomaival, melyet egy rég elveszett, szintén ősi civilizáció hagyhatott hátra maga után.

Arról van ugyanis szó, hogy a Mars felszínén az elmúlt évtizedekben rendre felfedeztek különféle mesterséges tereptárgyakat.

Ezek többnyire különös objektumok, piramis alakú épületek, dómok vagy kupolák.

Egyes régiókban még utcaszerű, egymással párhuzamos struktúrákat is megfigyeltek, melyeknek a létét a NASA természetesen minden áron tagadja, még annak ellenére is, hogy ezek a felvételek tényleg léteznek, és bármi megtekintheti őket az archívumban.

Rendszerint a természetre fogják, noha a természet, mint tudjuk, a legritkább esetben sem dolgozik pontos derékszögekkel…

Most egy olyan megmagyarázhatatlan dologra bukkantak, amit roppant nehéz lesz a NASA-nak megmagyaráznia.

Ez a tereptárgy nemcsak, hogy szimmetrikus, de még mindennek tetejében úgy néz ki, mintha egy hatalmas űrhajó lenne.

Hirdetés

Egy olyan kozmikus bárki, mely egy letűnt, talán mára már kihalt faj által lehetett építve sok százezer, vagy millió évvel ezelőtt.

Több mint 1 kilométer hossz, és legalább fél kilométernyi széles az az anomália, mely szemmel láthatóan elkülönül a Mars vörös por fedte tájából.

Sokak szerint ez nem más, mint egy kozmikus bárka, egy csillagközi utazásokra épített anyahajó, mely valamilyen okból a Marson landolt.

A NASA Mars Global Surveyor szonda készítette a felvételeket, melyeken látni lehet ezt a roncsot.

Azóta színeket adtak hozzá az eredet képhez, és megpróbálták újra alkotni azt, hogyan nézhetett ki egykoron az objektum.

Arra is vannak elképzelések, hogyan került oda.

Egyesek szerint annak idején az ősi marsi atomháború során zuhant a bolygó felszínére.

Mások szerint a pusztuló Marsról menekülő ősi idegenek egyik mentőbárkája lehetett, mely talán föl sem szállt.

Megint más elmélet szerint az anyahajó nem egy Marson élő faj, hanem egy interplanetáris civilizáció felfedező, vagy kutatóhajója, mely leszállt, majd a kietlen vörös bolygón rekedt.

Korábban egy NASA munkatársnak már nekiszegezték egy sajtótájékoztatón a nyilvánvaló kérdést: vajon létezhetett-e valaha fejlett civilizáció, és kutatták-e , illetve megtalálták-e annak nyomait a Vörös égitesten.

A válasz meglehetősen körmönfont és kitérő volt, így sokan a mai napig úgy gondolják, hogy a NASA rejteget valamit a Marssal kapcsolatban.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!