Misztikum

A sumer szövegek írják le Ádám és Éva földönkívüli teremtését -állítja a professzor

Ádámról eredetileg Adamu-ként tesznek említést, mint a földönkívüli istenek által létrehozott, parancskövető, Primitív Munkás.

Fajunk és civilizációnk eredetének elhallgatott múltja?

„Az Anunnaki látogatók már több mint százezer éve foglalkoztak aranybányászattal a földön, amikor a kegyetlenül megerőltető munkát végző közrendű idegenek körülbelül háromszázezer évvel ezelőtt fellázadtak

Hirdetés

– magyarázza Horn Dr. Arthur David Horno, aki Zecharia Sitchin munkáját vette alapul fejtegetéséhez.

Ekkor Enki egy Primitív Munkás, egy ‘Adamu’ megteremtését javasolta, aki elvégezhetné a munka nehezét. Rámutatott, hogy ‘Abzu’-ban [Afrikában], ahol ő dolgozik, nagy számban fordulnak elő primitív humanoidok – alighanem a Homo erectusról, vagy egy vele közeli rokonságban álló humanoidról lehetett szó”.

A Gyűlés egyetértett Enki javaslatával, hogy munkás-fajt teremtsenek, és a sumér leírások szerint ez volt az emberiség eredete.

Ez megmagyarázza a Biblia egyik legmeglepőbb szakaszát is.

Miután a Biblia leszögezi, hogy csak egy igaz Isten van, a Mózes első könyve 1,26-ban az egyetlen Isten így szól: „Teremtsünk embert képmásunkra, magunkhoz hasonlóvá […]”.

E verset csak kétféleképpen magyarázhatjuk: vagy úgy, hogy az Ószövetség többesszámú „Elohim” szava, amit a Mózes első könyvét író mo-noteisták „Isten”-ként értelmeztek, valójában az ember megteremtését elhatározó Anunnaki Gyűlésre vonatkozott; vagy pedig úgy,

hogy a „magunkhoz hasonló” ember megteremtése nem egy teljesen új faj létrehozását jelentette, hanem egyszerűen egy már meglévő faj genetikai manipulálását.

Sitchin így írt:

„Amint azzal már az orientalisták és a bibliatudósok is tisztában vannak […], Mózes első könyvét valójában sokkal korábbi és sokkal részletesebb eredeti sumér szövegekből állították össze szerkesztgetéssel és rövidítgetéssel”.

Hirdetés

Az Anunnaki földi expedíció tisztiorvosa egy Ninharsag (másképp Ninti) nevű nőnemű lény volt, aki Enkivel együtt már korábban is genetikai kísérleteken dolgozott.

Legalább egy sumér hengeres pecséten szerepel Enki és Ninharsag, fiolákkal és üvegcsékkel körülvéve, mellettük pedig egy asztal, polcok és egy növény, valamint egy segéd áll – az egész leginkább egy laboratóriumra hasonlít.

Sumér leírások szerint sok mutáns teremtményt hoztak létre, például emberfejű bikákat és oroszlánokat, szárnyas lényeket, valamint kecskefejű és -lábú emberszabású majmokat és humanoidokat.

Ha ez valóban így történt, akkor egyértelműen ezekből a kísérletekből származtak az olyan legendás „mitológiai” teremtmények és emberfeletti lények, mint Atlasz, Góliát, Gargantua, Polüphémosz és Tüphón.

És idővel természetesen az emberiség egy része is, de ez már egy másik történet.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.