CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Ferenc pápa hamarosan bejelenti a földönkívüliek létezését – állítják bennfentesek

“Egyes hírek szerint Ferenc pápa állítólag a világ egyik legfontosabb nyilatkozatára készül a földönkívüli életről és annak teológiai következményeiről…”

A vallás paradigmaváltás előtt áll

A keresztény világnézet nem zárja ki a Földön kívüli élet lehetőségét, de gyakorlatilag nem is foglalkozik ezzel a kérdéssel.

A kinyilatkoztatás nekünk van „címezve”, a földi embereknek.

Hirdetés

Megfigyelhetjük, hogy a Biblia nem ad tudományos felvilágosítást, az ez irányú kutatásokat, felfedezéseket ránk bízta.

Ahogy tágult az emberiség látóköre, úgy ismerte fel a Biblia addig fel nem fogott, észre nem vett, vagy félreértett üzeneteit, távlatait.

Egyes hírek szerint Ferenc pápa állítólag a világ egyik legfontosabb nyilatkozatára készül a földönkívüli életről és annak teológiai következményeiről.

Ez is tanúsítja, hogy az egyház nem zárkózik el az újabb távlatok megnyilvánulásaitól, és keresi az ahhoz való, megfelelő viszonyulás módját.

A Vatikán szerint is vannak földönkívüliek

Az hogy egyes bennfentes források szerint Ferenc pápa valóban készül tágítani a kereszténység univerzumát, egy szükségszerű és logikus lépés lehet, hiszen ma már a tudósok is egyre biztosabbak abban, hogy vannak mások is rajtunk kívül.

A belső források szerint tehát a Vatikán tud róla, hogy lépéskényszerben van, sőt, állítólag dátumot is tudnak ahhoz kapcsolódóan, hogy mikor jelentik be a földönkívüli élet létét.

Hogy Ferenc pápa mennyire van beavatva abba, amiről esetleg a Pentagon vagy a NASA tudhat, ezzel kapcsolatban mindenki csak tippelget.

Egyesek szerint az egyház szoros együttműködésben van a NASA-val, így elkerülhető az egyház totális bénultsága arra az esetre, ha bejelentenék a földönkívüliek létezését.

Ez ugyanis olyan hitéleti válságot hozna magával, ami világméretekben rombolná porig a hitet és okozna káoszt a társadalomban – ezzel minden bizonnyal a NASA-nál is tisztában vannak.

Hirdetés

Éppen ezért talán az sem véletlen, hogy korábban már röppentek fel olyan hírek, miszerint az amerikai űrügynökség előszeretettel foglalkoztatna teológusokat, papokat hogy felkészítsék az emberiséget egy lehetséges bejelentésre.

Isten másokat is teremtett, Jézus nem csak a Földön terjesztette el a kereszténységet

Egyes értelmezések szerint a Biblia egyértelműen nyilatkozik a „Földön kívüli életről”, amikor Istenről és a testnélküli lényekről (angyalokról) szól.

Ezeken kívül azonban nem foglalkozik az érintett témával.

Rengeteg leírás található a Héber Bibliában olyan angyalokról, akiknek képességei messze túlmutatnak a miénken, és – többek között – a középkori filozófus és törvénytudó Maimonidész és persze mások is írnak tudattal bíró égi lényekről, és nem csak allegorikus értelemben.

Ráadásul korábban a Vatikán több csillagásza is azt állította: nagyon is lehetséges hogy Isten más lényeket is megteremthetett.

Sőt, a Vatikán kezdi elfogadni a lehetőségét annak, hogy akár más bolygókon és rendszerekben is elterjeszthette Jézus a kereszténységet.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!