CímlapsztorikÉrdekes világ

A TESCO intézkedéseket vezet be Magyarországon a második hullám alatt

Itt vannak a részletek, nem árt, ha mindenki tud róla.

A koronavírus-járvány tavaszi megjelenése után több változtatást, korlátozást vezetett be a Tesco az online megrendeléseknél, miután megugrott a forgalom.

Emellett fontos megemlíteni, hogy magukban a bevásárló központokban továbbra is kötelező a maszkviselés, és akár pénzbírságra is büntethetnek, vagy rednőrt hívhatnak, ha ninsc valakin maszk.

Hirdetés

A második hullám, azaz a fertőzések számának emelkedése miatt a boltlánc közölte szeptember közepén ismertette a tavasszal már bevezetett korlátozásokat.

Egy rendelés során maximum 80 kilós lehet a csomag, ha amennyiben a vásárló eléri a limitet, a tescós webshop erről figyelmeztetést küld.

A csomagszállító futárok továbbra is legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelően dolgoznak: maszkot viselnek, valamint a kezüket és a bankkártyaterminált is fertőtlenítik, illetve megfelelő távolságot tartanak.

Tavasszal volt olyan időszak, amikor kizárólag előre, online lehetett fizetni a csomagért, ez a korlátozás egyelőre nem lépett életbe.

Azaz a futároknál lehet bankkártyával fizetni. (Készpénzzel továbbra sem.)

A boltlánc egyúttal közölte, bármikor változtathat a szabályokon, így a futárnál történő fizetést is korlátozhatja a jövőben. Erről a cég tájékoztatást fog adni.

A kiszállító telefonon jelentkeznek az átvétel előtt, hogy egyeztessenek a vásárlókkal, ott hagyhatják-e rendelését az ajtó előtt. Telefonon arról is egyeztethetnek, ha valamelyik terméket nem szeretné átvenni a vevő.

A biztonsági óvintézkedések része, hogy a Tesco bevásárlótáskában viszi ki a termékeket, így érintkezés nélkül “kézbesíthetik” a megrendeléseket.ű

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.