CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

A Vatikán őrzi Jézus földi maradványait? A Messiás genetikai kódja mindent romba döntene?

Állítólag a Vatikáni Levéltár soha meg nem nyitott, hivatalosan nem is létező szárnya olyan végzetes titkot rejthet, ami az egész emberiség életét megváltoztathatná.

Egy sötét gondolatkísérlet birizgálja mindenki fantáziáját

Gondoljunk csak bele:

Ha valaha előkerülnének Jézus földi maradványai, melyről minden kétséget kizáróan bebizonyosodna, hogy valóban a Messiás maga volt egykor, akkor a tudósok milyen megdöbbentő információkat tudnának kinyerni belőle?

Hirdetés

Egyrészt meg tudnák vizsgálni, hogy József valóban nem volt-e apja Jézusnak.

A Biblia szerint szűz nemzés történt, így nyilvánvalóan nem, azonban sok Biblia tudós a mai napig azt mondja, hogy érdemes lenne kizárni ezt a lehetőséget is, mivel biológiailag felmerülő, bizonyítandó hipotézis.

Másfelől a tudósok fel tudnák tárni, hogy Jézus milyen genetikával, milyen dns-sel rendelkezett, és hogy ezeknek valóban van-e bármi köze Józsefhez és Máriához.

A Vatikáni Levéltár “soha nem létező” szárnya lehet a kulcs?

A mai napig egyre több különféle meg nem erősített szóbeszéd kering arról, hogy mit is rejtegethet a Vatikán Titkos Levéltára.

A legabszurdabb elképzelések szerint az sincs kizárva, hogy a földönkívüli élettel kapcsolatos ősi bizonyítékok is mind-mind itt kaphattak helyet.

Egész pontosan a Levéltár soha el nem ismert, hivatalosan nem létező szárnyában.

Sőt, egyes teóriák szerint Jézus csontjai régóta a Vatikánban vannak, azonban a fentebb említett dolgok miatt mélyen hallgatnak róla és talán a mindenkori pápák sincsenek beavatva.

Pápák ugyanis jönnek és mennek, de a Vatikánt állítólag titkon uraló illuminátus rend rendelkezik a teljes igazság felett Jézussal kapcsolatban.

A pletykák szerint a Vatikán titkos archívumában rejtőznek azok a bizonyítékok, amelyek igazolják, hogy Jézus létezett, vagy azt, hogy nem. Állítólag található ott egy rögzített beszélgetés, amit Nero császár folytatott le Jézus tanítványával, Szent Pállal.

Hirdetés

Ha a dokumentum valóban létezik, akkor annak tartalma minden kétséget kizáróan alátámaszthatja, hogy Jézus, mint valós történelmi személy létezett, vagy teljesen megcáfolhatja ezt az elméletet.

Mivel ez mindenképpen átírhatná a történelmet, ezért nem lenne meglepő, ha a Vatikán tényleg titkolná azt, hogy bizonyítékuk van arra, hogy Jézus nem létezett.

Az viszont rejtély, hogy miért rejtegetnének egy olyan dokumentumot, ami a létezését igazolja.

Akárcsak Jézus maradványait.

Hiszen a szkeptikusok szerint ezzel is előállnának, büszkén mutogatva, hogy Krisztus valóban létezett és tárgyi bizonyíték van rá, abból is a legerősebb: Krisztus teste, legalábbis a csont maradványai.

A bizarr elméletek hívei szerint azonban éppen ebben rejlik a titok, amit nem akarják hogy megtudjon a világ.

A csontokból ugyanis vagy valami nagyon sötét dolgot lehetne kikövetkeztetni, vagy egyszerűen csak a sok ateista által is hangoztatott tényt:

Jézus ha létezett is, nem volt több egy egyszerű embernél, prófétánál.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.