Címlapsztorik

„Ne félj Lajcsi, már nagyon várunk!” – üzenik a kecskeméti rabok Galambos Lajosnak

Ezt az intézetet becézik a megfelelő szubkultúrában „parkettásnak”. A rabok üzentek is már a jövendőbeli társuknak.

Ugyan a fősodratú médiában egyre kevésbé tüntetik fel pozitív színezetben Galambos Lajost, a sváb származására mindig büszke zenész valóban élete legnehezebb kihívásával néz szembe.

Korábban már-már titkosügynöki képességeiről, beépített akciókban való részvételeiről áradozott, büntetését a közművek megkárosítása miatt nem kerülhette el

Hirdetés

-írja a Promotions.hu.

Utolsó szalmaszálként már a károsodott egészségével haknizott mindenki Lajcsija a napilapok holdudvarában, ám sok együttérzésre sem tőlük és az olvasótáboruktól, sem az illetékes hatóságoktól nem számíthatott.

Információk szerint ugyan halasztással kapcsolatos kérelme már az illetékesek előtt van, ám a feldolgozás elhúzódó ideje miatt aligha kerülheti el bevonulását.

Ez pedig a jelen állás szerint február 15-én lesz esedékes Kecskemétre. Korábban idevonult be a hírhedt VV Aurélio is teljesen önkényesen, ám őt azonnal átvitték a számára elrendeltetett budapesti intézetbe.

Információnk szerint a kecskeméti börtön lakói közül már többen is roppant kíváncsian várják Galambos Lajos érkezését.

A művésznek nem kell tartania, szinte minden bentlakó örömmel fogadná zárkájában a világlátott zenészt, a tapasztalt producert és kifinomult úriembert.

Állítólag többen még azt is remélik, hogy az intézet kulturális szintje és lehetőségei csak tovább fognak emelkedni a híres sorstárs bevonulásával.

Egy fogvatartott ismerőse arról informált minket, hogy nagy az izgalom odabent, és megfogalmazódott már a nyílt invitálás is:

„Ne félj Lajcsi, már nagyon várunk!

Hirdetés

A trombitát pedig mindenképp küldesd be csomagban, mert szeretjük a jó zenét”.

-jegyezték meg állítólag a fent említett portál cikke szerint.

Hogy ez valóban így volt-e, azt nem tudni, mindenesetre a börtönök világában hamar híre szokott menni, ha “híresség” teszi hosszabb látogatását a zárkák között…

Forrás: Promotions.hu.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.