Misztikum

A Vatikán-Rockefeller szövetség: amiről senki sem beszél – az egész világot dróton rángatják

Az egész világot egy szűk, elitista kör rángatja dróton. Itt minden hazugság. A média,a tőzsde, a gazdaság, az egészségügy és a politika!

Ehhez az átveréshez közel 7 és fél milliárd öntudatlan rabszolga asszisztál.

A kezdetek

Az 1954-től évente megtartott Bilderberg találkozók kivételes hatalmának és befolyásának kulcsa egy titkos páneuropista szervezet nyilvánosságra nem hozott szerepe; ez a Le Cercle, amelyet esetenként Cercle Pinoynak is neveztek, utalva ezzel a Bilderberg formálásában betöltött döntő szerepére, amelyet Antoine Pinay, a Bilderberget szervező Retinger közeli barátja, francia miniszterelnök hálózata alkotott.

Hirdetés

Pinay Le Cercle-je (a Csoport) volt az összekötő kapocs, amely titokban összekötötte a legtöbb európai titkosügynökséget, ideértve a német BND-t és BFV-t, a brit MI6-ot, a francia SDECE-t, a holland BVD-t, a belga Surete de l’Etat-t, és a svájci, később szaúdi hírszerzési-, illetve az apartheid Dél-Afrikájának titkosügynökségét, a BOSS-t. A Pinay-jal és a Le Cercle-vel összeköthető, prominens politikusok közt említhető Franz Josef Strauss, Otto von Habsburg, Konrad Adenauer, az olasz Julio Andreotti, a portugál konzervatív, Antonio de Spinola tábornok, aki később miniszterelnök lett, Margaret Thatcher és Ronald Reagan.

Antoine Pinay csoportját, a Le Cercle-t ezen felül a nagyhatalmú, szélsőjobboldali római katolikus világi szervezethez, az Opus Deihez is fűzték szálak, amely 1950-ben kapta meg XII. Piusz pápától a katolikus egyház végső, hivatalos engedélyét, két évvel a Bilderberg tervezésének kezdete előtt. A szervezet 2003-ban vált – nagy elégedetlenségére – közismertté, Dan Brown Da Vinci-kód című történelmi regénye révén.

A Le Cercle későbbi eredményei közt szerepel az 1979-es brit választások manipulálása, amelynek eredményesen került elnöki székbe a jobboldali, munkásellenes Margaret Thatcher. A műveletet a Le Cercle vezető tagjai, Sir Brian Crozier, Sir Arthur Franks MI6főnök, és Nicholas Elliott, az MI6 alosztályának vezetője hajtották végre.

A megboldogult bajor politikai cár, Franz Josef Strauss, „Bajorország oroszlánja” jegyezte fel emlékirataiban, hogy azóta ápolta a barátságot a Le Cercle-t vezető Antoine Pinay-jal, hogy 1953-ban első ízben találkoztak. A Le Cercle német hálózatai támogatták Strauss jelöltségét a német kancellári posztra, bár sikertelenül. 1955-ben Strauss is a Bilderberg találkozók rendszeres tagja lett.

Josef Retinger, a Bilderberg alapítója, egy lengyel születésű római katolikus, szervezte meg a Bilderberg európai hálózatát egy olasz CIA-forrás, Luigi Gedda professzor, az Azione Cattolica fejének közvetítése révén. Gedda XII. Piusz, egy rendkívül jobboldali, kommunista-ellenes pápa orvosi tanácsadója is volt egyben; Piusz a II. világháború előtt, még Eugenio Giovanni Pacelli bíborosként, Hitler náci pártjával együtt 1933-ban létrehozta a Reichskonkordatot. Már 1932-ben, vatikáni államtitkárként is kulcsszerepet játszott abban, hogy meggyőzze Franz von Pappen római katolikus német kancellárt, hogy a katolikus Centrum Pártot anti-baloldali szövetségbe kormányozza Hitler NSDAP-jével.

Pápaként XII. Piusz egyértelműen elfogult volt politikailag, méghozzá az egyházi, vagy névlegesen római katolikus, fasiszta, vagy extrémen elnyomó jobboldali rezsimek irányába; ezt a formát némelyek a klerikális fasizmus megnevezéssel látták el, amelyben az egyház összenőtt a fasiszta vagy diktatórikus politikai rezsimekkel, mint például Franco Spanyolországában.

A II. világháború során XII. Piusz nem volt hajlandó elítélni a római katolikus Ante Pavelić, a frissen kikiáltott horvát állam vezetőjének klerikális fasiszta, Hitler-párti rezsimjét.

A pápa odáig ment, hogy visszautasította a kitoloncolások, és a horvátországi szerb etnikum Pavelić fasiszta Ustašái által elkövetett erőszakos katolikus térítéseinek nyilvános elítélését. Miután a katolikus papság tájékoztatta azon ortodox szerbek tömeges lemészárlásáról, akik visszautasították a katolikus vallásra való megtérést, XII. Piusz, bár rendelkezett az egyház horvát tagjainak listájával, akik „csatlakoztak a mészárláshoz”, nem ítélte el Pavelić rezsimjét, és nem kezdett akcióba a szóban forgó egyháztagokkal szemben.

Ehelyett bíborosi címet adományozott Aloysius Stepinacnak, egy, az Ustašákkal való kollaboráció miatt elítélt horvát érseknek.

Hirdetés

Retinger európai Bilderberg hálózatai gyakorlatilag összekötötték az extrémen jobboldali európai antikommunista hálózatokat – beleértve XII. Piusz Vatikánját, az Opus Deit, a Franco-kormányt, Spinola tábornok Portugáliáját, és számos egyéb jobboldali európai antikommunista hálózatot – a nagyhatalmú Rockefeller csoport körüli, diadalmas amerikai elittel, David Rockefeller személyén és hálózatain keresztül.

Ez olyan hatalmi frigy volt, amely alapvető hatást gyakorolt a háború utáni európai társadalomra és politikára.

Rockefeller, Vatikán és a Latin diktátorok közötti kapcsolat

A jobboldali vatikáni antikommunizmus és az Egyesült Államokban levő Rockefeller-körök kombinációja, a Bilderberg csoport közvetítésével, összetéveszthetetlenül jelent meg az 1970-es években Henry Kissinger republikánus külügyminiszter, a Bilderberg vezető tagja személyében, mely időszakban Amerika a túlnyomórészt katolikus Latin-Amerikában támogatta az „antikommunista” klerikális fasiszta katonai diktatúrákat.

Ennek legjelentősebb megnyilvánulása Chilében volt, Pinochet tábornok vezetése alatt, miután a CIA államcsínyt követett el Salvadore Allende szocialista elnök ellen, illetve Argentínában, az 1976-os, amerikai támogatással végrehajtott Videla puccs után.

Kissinger, Rockefeller szoros szövetségese titkos amerikai támogatást garantált Jorge Rafael Videla katonai diktatúrája számára Argentínában.

A Rockefeller-család jelentős üzleti érdekeltségeket épített ki Latin-Amerikában a II. világháború során, mikor Nelson Rockefeller volt Roosevelt elnök amerikaközi ügyeinek koordinátora.

1976 és 1983 között a Videla-rezsim hadserege és halálosztagai voltak felelősek hozzávetőleg 30.000 argentin művész, értelmiségi, szocialista, szakszervezeti vezető, kommunista, és más törvényen kívüliek kiirtásáért vagy „eltűnéséért”, az 1983-ig tartó rémuralom során.

A Kelet-Ukrajnában levő orosz etnikai ellenállással szemben vívott 2014.es, Washington által támogatott háború baljós és kísérteties előhírnökeként a Videla-hadsereg, Kissinger jóváhagyásával, mindenkit „terroristának” nevezett, aki ellenszegült az ő jobboldali, fasiszta katonai diktatúrájuknak.

A Videla-gyilkosságokban és Videla ellenállással szemben vívott, úgynevezett „piszkos háborújában” kulcsszerepet játszott Jorge Mario Bergoglio argentin bíboros. Bergoglio a római katolikus egyház Jézus társasága (a jezsuiták) argentin tartományi főnöke volt Videla rezsimjének éveiben.

A jezsuita rend papsága vádolta meg azzal, hogy benne volt a keze abban, hogy az argentin haditengerészet 1976 májusában elrabolt két jezsuita papot. Bergoglio nem szólalt fel Videla rezsimje alatt, a rémuralom civil atrocitásai során.

2013 márciusában Bergoglio bíborost pápává választotta a Bíborosi Konklávé, aki felvette a Ferenc nevet, Xavéri Szent Ferenc, a jezsuita rend társalapítója tiszteletére, bár a média a választott nevet a sokkal rokonszenvesebb Assisi Szent Ferenc előtti tisztelgésnek tulajdonította. Bergoglio lett a történelem első jezsuita pápája.

A Jézus társaságának hivatalos weboldala tette közzé a valódi okot, a Xavéri Szent Ferenc nevére való utalást, a névadást követő pár órában, majd ezt hirtelen letörölték, és a szimpatikusabb Assisi Szent Ferenc történetre cserélték le.

Igazi jezsuita vircsaft. A cél érdekében elkövetett megtévesztés védjegyként működik.

A Bilderberg csoport áll a világkáosz mögött?

A Bilderberg döntéseit a 35 tagot számláló operatív bizottság hozza meg, amelynek része egy, belső körös tagokból álló tanácsadó bizottság.

Az operatív bizottság tagjai közt volt David Rockefeller; a brit Lord Roll, az S. G. Warburg kereskedelmi bank elnöke, a Bank of England igazgatói táblájának tagja; a német Otto Wolff von Amerongen; Rockefeller bizalmasa, Giovanni Agnelli az olasz FIAT-tól; Henry Kissinger; James D. Wolfensohn Wall Street-i bankár, a Világbank vezetője; Jorma Ollila, a Nokia Corporation elnöke.

Ha igazak a fentiek, akkor ez a szűk kör minden áron uralkodni akar a sokaság felett.

Azt akarják elérni, hogy az egész menetét egyetlen mederben tudják tartani, így milliárdok akaratát lesznek képesek elnyomni.

Egy olyan egységes diktatórikus rendszert építenek ki a civilizációnk feje fölé, amiben mindannyian csak ceruzaelemek leszünk a nagy gépezetben…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Ha tetszett, kövesd partnerünk tartalmait is!

Iratkozz fel a csatornára.

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.