CímlapsztorikÉrdekes világ

Betilthatják a háziállatok tartását: jön az önellátás felszámolása is?!

Benyújtottak egy törvényjavaslatot, amely megtiltaná, hogy háziállatokat tartsanak vagy tenyésszenek otthon az emberek.

Precedens születhet, háborút hirdetett a globális elit az önfenntartás ellen?

Benyújtottak egy törvényjavaslatot az iráni parlamentben, amely megtiltaná, hogy háziállatokat tartsanak vagy tenyésszenek otthon az emberek.

A „Közjogok védelméről a veszélyes és ártalmas állatokkal szemben” nevű törvényjavaslatot keményvonalas konzervatívok készítették elő.

Hirdetés

A javaslat indoklása szerint a „tisztátalan” házi kedvenceket azért kellene betiltani, mert ezek veszélyes befolyást gyakorolnak az egész országra.

Más országokban is felmerült már de csak ötlet és javaslat szintjén,d e közegészségügyi veszélyre hivatkozva.

Azaz az állatok vírusokat terjeszthetnek, amik az emberre ugorhatnak át, ez pedig a 2020 óta tartó pandémia árnyékában sok országot elgondolkodtathat…

A javaslat értelmében gyakorlatilag betiltanák a kutyák, macskák, nyulak és más közönséges háziállatok tartását, tenyésztését és szállítását is.

A törvény még azokra a vadon élő állatokra (kígyók, gyíkok, egerek, teknősök, szamarak stb.) is kiterjedne, amelyek viszonylag ritkán fordulnak elő a háztartásokban.

Ijesztő lehet, ha más országok is követik majd a példát

Persze az iráni példa meglehetősen abszurd, és egy jó ideig nem valószínű, hogy terjedésnek indulna ez a fajta támadás, de a jövő kifürkészhetetlen.

Léteznek olyan elméletek, melyek szerint a globális elit és a nagyvállalatok állnak az önfenntartás felszámolása mögött.

Hiszen Amerika egyes államaiban születtek már botrányos ítéletek.

Az esővíz gyűjtése is volt hogy büntetendő volt, de egy floridai házaspárt is elítéltek már csak azért, mert zöldségeket termesztettek a SAJÁT kertjükben…

Hirdetés

Ez utóbbi döntést szintén közegészségügyi veszéllyel indokolták.

Olyan, mintha hadjáratot hirdettek volna az egészséges étkek ellen.

Mintha a globális elit elvenné az emberektől az állattartás és az önfenntartás jogát.

Ha valóban van valóságalapja a konteóknak, akkor ennek egyetlen célja van: minden ember közmű rabszolgává tétele, hogy a nagy energiaipari és egyéb vállalatoktól, a nagybetűs (ellátó)RENDSZERTŐL függjünk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.