CímlapsztorikMisztikum

A végidők kezdete: megalkották a hamis pápát – Ferenc pápa már rég halott?

Egy tökéletes hasonmásként funkcionáló mechanikus báb lenen a pápa?

Egészen meredek konteók merültek fel egy anyag kapcsán…

A pápa már nem él, és rég egy kibernetikus Antikrisztust léptettek a helyére?

Hirdetés

Mi van, ha a pápa már rég nem él, és egy robottal, vagy valamiféle interaktív bábbal helyettesítik?

Már egy ideje nem látták komolyabb tömegben, és már hónapokkal ezelőtt, tavaly év végén is látványosan kerültek az emberi érintéseket.

Már akkor tudhatta a Vatikán vezetése, hogy Ferenc pápa haldoklik, majd csöndben eltemették, és egy kibernetikus bábbal helyettesítik azóta a mögötte álló emberek a hatalom megtartása érdekében?

Ezzel gyakorlatilag az Antikrisztust hozták el, melyről a Jelenések könyve is írt, és akire hamis prófétaként, pápaként is szokás hivatkozni.

A hamis pedig ebben az esetben érthető párhuzam….

Egy érdekes, már-már bizarr felvétel látott napvilágot, melyen arról számolnak be, hogy a pápa megengedte, hogy egy élethű hasonmást készítsenek róla ez életnagyságú, mozgatható báb képében.

Mi ez, ha hamis bálványimádás?

Tehetik fel sokan jogosan a kérdést.

A videót látva pedig a leghajmeresztőbb összeesküvések születtek meg a halottpápáról és arról, hogy valójában egy mesterséges intelligencia irányítja az egyházat.

Hirdetés

Íme a videó, mely a konteó cunami elindítója volt:

Herejía pura estatua del "Papa" fransisco

El "Papa" Fransisco autoriza confección de una estatua de el para ser adorado.Estos católicos cada día van de mal en peor.

Közzétette: Derribando argumentos – 2020. augusztus 20., csütörtök

Sokan azt vetik fel, hogy az egyház hívei egyre elvakultabbak, és a Vatikán tanításai már évszázadok óta nem egyeznek meg a Jézusi tanítással.

Itt minden a pénzről és a fényűzésről szól, és több mint 3,5 milliárd ember sötétségben tartásáról, elmemanipulációjáról és irányításáról.

A konteó hívei szerint – hisz ők is vakon hisznek ironikus módon – az egyház arra használja Ferenc pápa bábját, hogy hatalmát kiterjessze, és megvalósítsa a Vérhold próféciát, vagy a Végidőket, melyről a Biblia is ír.

Állításuk szerint Ferenc pápa fél évvel ezelőtt halhatott meg, mint ismeretes, fél tüdővel élt, egy gyerekkori fertőzés miatt, ezért kiemelten kockázatos egészségi állapotban volt.

Persze az emberek nagy része nem hiszi el ezt.

És a többség azt gondolja, hogy a videó valóban “csak egy “szoborról, vagy egy túlságosan élethű báburól szól, semmi többről.

Azonban azt meg kell hagyni, hogy már ennek a puszta léte is annyira abszurd, főleg a bálványimádást elvileg ellenző egyház nézetei miatt, hogy az ember nem tud másra gondolni, minthogy az Ördög sohasem alszik…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.