Egészségünk

A végső titok, amiről hallgatnak: a kannabisz használók 80%-a elhagyja a gyógyszerek szedését

Hát innen fúj a szél, ezért zajlott többször is nagy boszorkányüldözés a kannabisz gyógynövény ellen a gyógyszeripar felől…

Könnyen rá lehet jönni, hogy valami nem kerek a kannabisz elleni boszorkányhadjárat kapcsán, mely a hetvenes években zajlott le első hullámban.

Az akkori politikai és gyógyszeripari elit ugyanis egyenesen démonizálta, és az illegalitás határára taszította a gyógyhatásokkal nyilvánvalóan rendelkező növény puszta létét is.

Hirdetés

Az emberekkel elhiteték, hogy bűnös, aki termeszti, és hogy erndkívül káros mindenféle módon.

Valójában azonban csak rájöttek a gyógyszeripar fejesei arra, hogy nem csak a rákot gyógyítja nagy hatásfokkal, de sok más betegség ellen is drámaian hatásos.

Ez pedig a gyógyszeripari lobbi végét jelenthette volna pont akkor, amikor épphogy csak elkezdtek a mesterségesen kreált pirulákon, tablettákon nyerészkedni az orvosok és a gyógyszerbárók.

Nemrég egy felmérés pedig még inkább alátámasztotta, hogy mitől is félt valójában minden ilyen gyógyszerbáró.

Egy Kanadában végzett felmérés adatai szerint azok a betegek, akiknek a legális hozzáférésük van a kannabiszhoz, gyakran az alkoholt és vényköteles gyógyszereket helyettesítik a növénnyel.

A University of Victoria kutatói 473 kannabisz terápiára engedéllyel rendekező kanadai felnőtt csoportjában értékelték az orvosi kannabisz elérhetőségének hatását más kábítószer-használati szokásokra.

“A válaszadók 87 százaléka számolt be arról, hogy a kannabisszal helyettesíti az alkoholt, a tiltott drogokat vagy a vényköteles gyógyszereket, 80,3 százalékuk a vényköteles gyógyszerek, 51,7 százalék az alkohol és 32,6 százalék más tiltott szerek helyett használta,” jelentették a kutatók.

Vagyis ez azt jelenti, hogy az emberek 80%-a egyszerűen “kiszáll” a kannabisz segítségével a gyógyszeripar által teremtett betegség és függőség spirálból.

Ez pedig óriási veszteségeket okoz ezeknek a nagyvállalatoknak.

Hirdetés

“Noha a kannabisz nem ártalmatlan, a legtöbb kutatás arra utal, hogy sokkal biztonságosabb és kevésbé addiktív, mint sok kábítószer, különös tekintettel a vényköteles opiátokra,”

-mondta Philippe Lucas a kutatás vezetője.

És mint tudjuk Amerika orvostársadalmának és gyógyszeriparának egy része szándékosan ópiát függésben akarja tartani a társadalmat.

Ez egyszerűen üzleti érdekük ugyanis…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.