CímlapsztorikÉrdekes világ

A világ elpusztításának 10 lépése: kiszivárgott, mit terveznek?!

Egy dokumentum kezdett el keringeni a neten arról, hogyan venné át a hatalmat a világhatalmi elit a bolygó felett…

Egy olyan több lépcsős forgatókönyv kibontakozását láthatjuk, mely már rég elkezdődött, és sokkoló lesz mindenki számára ha megvalósul.

Ugyanakkor hozzá szeretnénk tenni, hogy a forrása megerősítetlen, ismeretlen, tehát nem szabad feltétlenül készpénznek, vagy hitelesnek venni.

Hirdetés

Ellenben mégis, ha csak a fele is igaz a dokumentumban leírtaknak, alapjaiban semmisül majd meg az általunk ismert világ(rend).

Így semmisítenék el a jelenlegi világunkat, a régi világrendet.

1 – előkészítés

Évtizedek gondos munkájával előkészíteni egy világméretű eseményt, melynek a jelenben még scak a “jéghegy csúcsa” valósulhatott meg, bármennyire is durva. Egy szűk asztaltársaság megalkotta a világrend jelenlegi megsemmisítését.

2 – globális káosz

Egy globális káosz robban ki, ami az eddigi, közel 450 éves világrendet hivatott bedönteni. Minden újraíródik. A pénzrendszer, a gazdaság, az emberi élet. Valamennyi szegmens megindul a digitalizáció útján a pandémia pedig felgyosítja ezt.

3 – rettegtetés, sokk-hadjárat

Visszatérő félelemkeltés valamennyi csatornán, hogy az emberek érzékeljék a veszélyt, és túl kicsinek érezzék magukat a krízis megoldásához. Ebben az esetben a tömeg egyénekre esik szét és a karhatalomtól várja majd a megoldást.

4 – média agymosás

Folytatni kell a média agymosását. Vásárlásokra ösztönzést, fogyasztást, a kapitalizmus gépezetének meghajtását, a társadalom teljes eladósítását, több generációra előre. Így még meg nem született rabszolgákat termel az adósság alapú pénzrendszer. Megszűnik a pénzügyileg függetlenek generációja.

5 – az ellenvélemények megkérdőjelezése

Bárki, aki mást állít mint a fősodor, azt módszeresen megbélyegezni, ellehetetleníteni. Nevetség tárgyává tenni, ráragasztani a konteós jelzőt, mert akkor az emberek már nem fogják elhinni.

6 – az eddigi élet felülírása

Az eddig megszokott életünk lassú felülírása. Minden ami eddig természetes volt, az ma nem az. Tömegrendezvények, maszkhordás, hétköznapjaink elemei részévé egy alig 1 évvel ezelőtt még nem is létező védettségi kártya vált. Ez mennyire szürreális…?!

7 – a hadsereg mozgósítása, statárium

A hadsereg bevetése, demonstrálni a karhatalom erejét és szándékait, hogy nem retten meg, és rendezettség, szervezettség van. kijárási tilalom, statárium bevezetése, sugallni a tömeg felé, hogy “sehol sincs biztonságban”.

Hirdetés

8 – a társadalmak kasztokba sorolása

A társadalom kasztokba sorolása bizonyos önkényes szempontok mentén.

Lesznek szegény kasztok, lesznek ellenállók és szabálykövetők. Az emberi civilizáció még nagyobb szétszakítását akarják végrehajtani.

9 – Az emberi szabadságjogok korlátozása

Az emberek bizonyos eddig alapnak számító jogait korlátozni, megnyirbálni, különféle veszélyekre és okokra hivatkozva. Szépen lassan, apránként, ahogyan a békát főzik egy tál vízben…

10 – buldózer hadművelet

A kiválasztott, a karhatalom és a gazdaság számára haszontalan társadalmi rétegek eltörlése. A buldózer hadművelet eszköze ismeretlen, talán valamiféle etnikai, vagy egyéb tisztogatás lesz, vagy valami más.

Politikai üldöztetés, lassú kényszerítés és “átnevelő” táborok létesítése, az új, engedelmes “emberfők” kinevelésére.

A buldózer hadművelet végén egy új világrend hajnala virrad a Földre.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.