Érdekes világMisztikum

A világelit és a “halál angyalai” 13 teljhatalmú család uralja a Földet?

Tényleg ők uralják a Földet?

Tényleg minden a kezükben van, és gyakorlatilag valamennyiünket dróton rángatnak a médián, és a világgazdaságon keresztül?

Tényleg zsebre rakták mára teljes egészségügyet és a gyógyszeripart, melyen keresztül mély altatásban tartják a társadalmat?

Hirdetés

A világhatalmi elit egy nagyon szűk körben meghatározható, és jól érzékelhető, hogy a világ vagyona, a hatalom és az érvényesítőképesség 13 szupergazdag “kiválasztott” családnál összpontosul.

Ők a Föld urai, a hatalmi elit, akik egyúttal a halál angyalai is.

Ők, és az ő felmenőik döntöttek ugyanis az elmúlt 200 évben a háborúkról, a gazdasági válságokról és arról, hogy merre terelődjön az emberi civilizáció útja.

Hogy mikor volt szükség egy “megtisztító világháborúra”, vagy épp járványokra, vagy a szegények és a gazdagok közötti szakadék tovább mélyítésére.

A világ vagyonának 96%-át uralják, miközben tényleg csak maroknyian vannak, felférnének egy utasszállító repülőgépre…

Hogy kik ők?

Főleg a háttérben ténykedő vállalatok vezetői, politikusok, akik szeretnek a homályban maradni, nem kitéve a közvélemény kíváncsiságának, bár vannak kivételek.

Ide sorolhatók azon filantróp milliárdosok, akik egyfajta istenkomplexussal rendelkeznek, mint Bill Gates, vagy akár Henry Kissinger, Jacob Rothschild…

Ezeknek a családoknak a célja az “újember” megteremtés,e és az “óember” megbuktatása, eltörlése a Földről, legalábbis a hozzájuk kapcsolódó konteók szerint,a miben talán lehet némi igazság.

Hirdetés

Ezek az emberek komoly szabadkőműves és illuminátus kapcsolatokkal rendelkeznek.

Az általuk követendő ideológiák pedig mind arra futnak ki, hogy a Föld lakosságát valahogyan le lehessen csökkenteni, hogy a tökéletes egyensúlyi, kvázi paradicsomi állapotokat vissza lehessen hozni.

Ez 500 millió főt jelent, amit a Georgia emlékmű sziklájára is felkarcoltak az ismeretlen készítők, az emlékmű egyébként a mai napig rejtély…

Fontos céljuk továbbá elnyomni minden tudományos fejlődést, kivéve azokat, amelyeket az Illuminati hasznosnak ítél. A békés célokra fordított nukleáris energia van leginkább célba véve. Különösképpen gyűlöltek az Illuminati és sajtójuk sakáljai által jelenleg lenézett és kigúnyolt fúziós kísérletek.

A fúziós pisztoly kifejlesztése elsöpörné az Illuminati „korlátozott természeti erőforrás” elképzelését.

Egy megfelelően alkalmazott fúziós pisztoly korlátlan, eddig még ki nem használt természetes erőforrást adna, akár a legközönségesebb tárgyakból. A fúziós pisztolynak számtalan haszna van, és az emberiség javát szolgálná oly módon, amelyet a nép ma még távolról sem fog fel.

A végső cél persze a jelen világ elpusztítása és egy nagy “újraindítás”.

Megtervezni és előidézni a vallás megsemmisítését, legfőképpen a keresztény vallásét; egyetlen, a fent említett saját kreálmányuk kivételével.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.