CímlapsztorikMisztikum

A világelit is a 2025-ös világvégére készül? A “bárkák” már készek, hogy elhagyják a Földet?

Megindulhatott a visszaszámlálás, csak a leggazdagabbaknak sikerült megvásárolniuk a túlélésük zálogát?

Szupergazdagok és kiválasztottak népesíthetik be a kataklizma utáni Földet?

Avagy “Második Paradicsom” és új Ádám és Éva?

Hirdetés

Évek óta készülődnek?

Egyre több igencsak érdekes, már-már aggasztó feltételezés kezdett el nemrégiben napvilágot látni.

Az utóbbi néhány évben több ízben is fellángoltak a viták arról, hogy a világ elitje vajon tud-e valamilyen katasztrófáról, mely halálos veszélyt jelent majd az emberiségre, csak titokban tartják hogy ne törjön ki világméretű pánik.

Mindeddig megúsztuk világvége nélkül, és 2012 december 21-én sem köszöntött örök sötétség a Földre, és a Nibiru nevű kisbolygó is “elkerült” minket.

Azonban rendre jelennek meg olyan állítások azóta is az internet sötét bugyraiban, melyek azt pedzegetik, hogy a felső tízezer már valóban évek óta készül egy globális evakuációra.

Bárkák várnak indulásra készen a világ hegyeinek mélyén?

A teória hívei azt állítják, hogy az elit várható katasztrófától tartva, melynek nagyjából az időpontját is tudják, különféle berendezéseket és hatalmas bárkákat kezdtek el építeni.

Ezek pedig ott vannak a legnagyobb hegységek rejtett óvóhelyeinek titkos csarnokaiban.

Olyan bárkákról van szó, melyek ellenállnak még a gyilkos UV sugárzásnak is, és szükség esetén az űrben uralkodó viszonyoknak is ellenállnak, vagyis kétéltűek, a Földön bárkák, az űrben pedig űrhajók.

Legalábbis ezt állítják róluk, de soha egyetlen kép sem jelent meg róluk.

A legtöbben leginkább a 2012 című fimben látott bárkákhoz hasonlítják őket.

Hirdetés

Ezek a hajók minden olyan rendszerrel fel vannak állítólag szerelve, melyek segítségével éveken át életben maradhat a legénység külső energiaforrás és élelem nélkül, mert majdnem teljesen önfenntartóak.

Az utóbbi években számos aktivitást és mozgást észleltek a Föld régi óvóhelyei körül is, állítólag azért, mert ezeket a létesítményeket felújították, korszerűsítették.

Adódik a kérdés: miért pont most? Mi tudhatnak?

Egyszerű karbantartás, vagy már tényleg közeleg a vég?

Senki sem tudja mi jön, de nagyon durva lesz

A világvégével kapcsolatban azóta már számtalan különféle elmélet látott napvilágot.

Senki sem tudja megmondani, hogy mi vár ránk, mert több különböző verzió kering netes berkekben, ezek hitelessége pedig szintén erősen kérdéses.

A legnépszerűbb teóriák szerint nem egy kisbolygó okoz majd katasztrófát, hanem egy nagyon erős napkitörés, vagy a Földünk pólusváltása.

Mindkét folyamat napjainkban látható, valóban tudományosan érzékelhető jeleket mutat.

A Napciklus 2025-re érheti el csúcspontját és egy nagy erejű fler (napkitörés) visszabombázhatja a civilizációnkat a kőkorszakba.

Egy pólusváltás esetén szintén gyilkos UV és egyéb sugárzás érné a Földet hosszú időn keresztül, lehetetlenné téve a felszínen való létezést.

A tudomány válasz az egyébként, hogy mindkét katasztrófa lehetséges, ráadásul a pólusváltás több alkalommal is végbement a múltban, tömeges kihalásokat okozva.

Az utolsó pólusváltás bekövetezte óta pedig már annyi idő eltelt, hogy a szakértők szerint “esedékes”, hogy hamarosan újra leinduljon ez a folyamat, sőt, egyes mérések szerint már el is indult és gyengülni kezdett a Föld mágneses mezeje is.

A Napkitörésekkel kapcsolatban pedig azt érdemes megjegyezni, hogy az utóbbi néhány évben hihetetlenül aktívvá vált a nap.

Gyakorlatilag tehát a szerencsén múlt eddig is, hogy “nem kapta telibe” valami a most még virágzó civilizációnkat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!