Misztikum

A világelit már “előkészíti” a hadseregét az emberiség ellen? A felvételek, melyek összezavarták a világot

Tényleg erre készülnek?

Az emberek kora “leáldozott”, és jön a civilizáció “tarvágása”, majd a Nagy Újraindítás?

Az Új Világrendről szóló bizarr elméletek és konteók talán nem is annyira légből kapottak, mint gondoltuk?

Hirdetés

Rendre felbukkant 2020 eleje óta több olyan narratíva is, mely szerint a világunk nem átalakulóban van, hanem átalakítják.

Azaz a folyamat nem természetes, hanem eleve megtervezett.

A terv mögött pedig a világ leggazdagabbjait kitevő elit áll, és az a bizonyos 300-ak tanácsa, melyről itt írtunk korábban.

Eme összeesküvés azt taglalja, hogy a szupergazdagok “szintet léptek”,és egy olyan zárt világ kiépítésén dolgoznak, amibe “nem fér bele” a világ alsó 95%-a, azaz a pórnép,a szegény réteg, vagy “kolonc”.

Az emberiséget ugyanis hamarosan kasztokba fogják sorolni aszerint, hogy társadalmilag mennyire hasznosak a hatalom számára, azaz lényegében arról van szó, hogy azt nézik majd, hogy kit “mennyire éri meg” eltartani vagy “etetni”…

Olyan pontozási rendszer alapján sorolják ugyanis kasztokba a jövő emberiségét, mint egy számítógépes játékban. Ez fogja meghatározni, ki milyen értékes lesz a társadalom és a világ számára.

Ha valaki valami jót cselekszik, az jó pontokat jelent neki. Például társadalmi munka, jótékonykodás, és egyebek.

Ez az első lépcső, és nyilvánvaló, hogy óriási lázadások fogják ezen rendszer az egész világra való lassú kiterjesztését követni.

Éppen ezért az elit már egy jó ideje hihetetlen pénzeket öl arra, hogy meglegyen az eszközük arra, hogy az emberiséget, a népet a technológia segítségével hallgattassák el, vagy tartsák sakkban.

Hirdetés

Már épülnek azok a robot hadseregek, melyeket eddig inkább csak sci-fi filmekben láthattunk.

A világ rendfenntartó erőinek fogják álcázni őket, de valójában a nemzetek felett álló érinthetetlen hatalmat fogják szolgálni.

A technológia ma már ott tart, hogy közel vannak a tömeggártáshoz – állítja a konteó.

Ennek ékes bizonyítékaként szokták felhozni a neten keringő különféle videókat.

Gondolhatnánk azt, hogy merő hülyeség az egész.

Azonban az tény, hogy afelé megy a világ, hogy a következő 30-40 évben robotizálni fognak mindent. Sőt, a már említett kínai “Nagy Testvér” most is figyel.

Innen pedig már tényleg csak egy lépés lesz a robot hadsereg, mely mindig lojális lesz a hatalomhoz, soha nem kérdez, soha nem fárad el…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.