CímlapsztorikÉrdekes világ

A vuhani intézet virológusai voltak a legelső fertőzöttek!

Egyre biztosabb, hogy a vírus laborszökevény!

kétség sem fér lassan hozzá, hogy a vírus egy laborból szabadulhatott ki?

Nem szándékos eleresztésről lehet szó, ahogyan sok konteó állítja ellenben egy eltusolt laborbaleset és annak szándékos teljes eltusolása lehet a vád Kína ellen.

Hirdetés

Kína természetesen mindent tagad, holott ma már egyre több jel utal arra, hogy a vírus a vuhani virológiai laborból juthatott ki.

Egy éve még beszélni sem lehetett erről, akkora volt a cenzúra.

Ma már a mainstream média is kezdi látni és elismerni, ahogy gyűlnek a bizonyítékok, hogy Kína víruskísérletének levét issza az egész világ.

Az amerikai hírszerzés által készített riportból az derül ki, hogy a vuhani Virológiai Intézet három kutatóját kórházban kellett kezelni 2019 novemberében.

Méghozzá egy az egyben tipikus covid-19 tünetekkel!

A jelentés még Donald Trump elnökségének utolsó napjaiban készült és tavasszal már volt néhány olyan nyilatkozat, amelyet ez is befolyásolhatott, de a jelentést csak most hozta azt nyilvánosságra az amerikai külügy.

Az időzítés alighanem nem véletlen: az Egészségügyi Világszervezet (WHO) döntéshozói a következő napokban határoznak majd arról, hogy miként folytassák a koronavírus eredetére vonatkozó vizsgálataikat.

A vírus már 2019 őszén terjedhetett – állítják a jelentések.

A kínai kormányzat viszont az első fertőzöttként egy olyan férfit tart számon, akit 2019 december 8-án regisztráltak betegként.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.